Mi bajom lehet ha szúratok egy nyelvpiercinget?
Légyszíves csak olyanok írjanak, akiknek saját tapasztalataik vannak, és ne olyanok akik ezt meg ezt hallották a szomszéd néni fiának a feleségének a harmadunokatestvérének a bátyjának a haverjától!
Szóval azzal tisztában vagyok, hogy jó helyre kell menni, meg kell győződni róla hogy tiszta tűt használ, és ki kell kérdezni hogy pár nappal a szúrás után milyen cuccokkal kell kenegetni. Én a veszélyeire lennék kíváncsi, hogy valakinek volt-e már gondja vele, lett-e ettől valami komoly baja.
15f
meg a fogorvosoknak nem fog tetszeni,mindig mondjáj h odaverem véletlenül és akkor törik a fogzománc,mondom ok.
elözö.
Nekem 7éve van már,de én nem is beszélek pöszén,a fogaknak viszont a vas pc nem jó.Műanyag legyen vagy az fajta fém ami nem károsítja a fogakat.Eleinte bizony feldagad,bár nekem nem dagadt föl,semmi bajom nem volt/van vele!
22/L
utolsó előtti: Egy piercinggel még simán lehet normálisan kinézni, főleg ha nem látható helyen van. Ezerszer extrémebb dolgok is vannak ezeknél, csak nem a te környezetedben. A szűk látóköröd pedig csak olaj a tűzre! Mindenkinek más az ízlése, van akinek bejön, van akinek nem. Csupán annyi a különbség, hogy Én elfogadom ha valakiével nem egyezik az ízlésem, Te pedig nem, mert ugye Te vagy a tökély, a normális, és a világ ura, az isten, és a törvény. Nincs igazam? Hányok az olyanoktól akik ilyen dolgok alapján ítélnek el másokat. Am meg a méretétől függ h tudok-e vele beszélni, én nem akkorát akarok ami a pofámba nem fér be és nem tudok tőle enni:D
A kérdésre amúgy mi a válaszod? csak mert ezért kitilthatnak a moderátorok, valljuk be, teljesen jogosan, ilyenekre nincs szükség az oldalon!
17:40 igen, ezt már hallottam sokszor, de igazából ilyen nincs, akkor senkinek nem lenne :D Maximum a lyuk területén beszélhetünk ilyenről, viszont ott nem is lehetne máshogy, mivel az lyukm és nincs benne semmi, max a pc :D
Semmi bajod nem lehet,csak fel fog dagadni a nyelved.
Nem szabad semmi olyasmit enned amiben tej van ,szal túrórudi meg ilyenek:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!