Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ugye nem vagyok agybeteg,...

Ugye nem vagyok agybeteg, vagy bolond? Nektek is vannak ilyen dilijeitek?

Figyelt kérdés

Most biztosan kifogtok röhögni, de vannak dolgok amiket utálok, és belém vannak rögzülve.

Pl.: utálom a lukacsos dolgokat. Nem hordok direkt olyan pólot sem...és pl. ha bőrön vagy seben látok ilyet napokig ki sem megy a látvány a fejemből...egyszerűen undorodom tőle:S Most pl. hámlik a hátam, na hát aztis inkább levakarom, mert kiráz tőle a hideg hogy cafatokban lóg rólam a cucc... meg nem is szivesen fogok meg ilyen dolgokat, ami lukacsos.

Meg utálom amikor össze van gyürödve a lepedő:D folyton kisimitom:D

2010. júl. 22. 19:11
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Valószínűleg a melankolikus személyiségtípusú emberek közösségét gazdagítod. :)

Olvasnivaló! :)

[link]

A tökéletes melankolikus személyiség

Befelé forduló Gondolkodó Borúlátó

Erősségek

A TÖKÉLETES MELANKOLIKUS ÉRZELMEI

Mély és átgondolt

Elemző

Komoly és céltudatos

Zsenijelölt

Tehetséges és alkotó szellem

Zenei vagy képzőművész hajlamú

Költői és filozofikus

Fogékony a szépre

Érzékenyen figyeli a többieket

Önfeláldozó

Lelkiismeretes

Idealista

A TÖKÉLETES MELANKOLIKUS MINT SZÜLŐ

Magas mércét állít

Mindenben tökéleteset követel

Rendben tartja a lakást

Állandóan figyelemmel kíséri gyermekeit

Saját akaratát aláveti másokénak

Támogatja a tehetséget és a tudásvágyat

A TÖKÉLETES MELANKOLIKUS A MUNKÁBAN

Tervszerű

Tökéletességre törekszik, sokat követel

Ügyel a részletekre

Kitartó és alapos

Rendezett és szervezett

Tiszta, ápolt

Takarékos

Észreveszi a gondokat

Találékony megoldásokat eszel ki

Végigcsinálja, amibe belekezdett

Kedveli a listákat, táblázatokat, adatokat, grafiko-nokat

A TÖKÉLETES MELANKOLIKUS MINT BARÁT

Óvatosan barátkozik

Szívesen marad a háttérben

Nem vonja magára a figyelmet

Hűséges és elkötelezett

Meghallgatja a panaszokat

Képes megoldani mások bajait

A szívén viseli a többi ember sorsát

A részvéttől könnyekig meghatódik

Eszményi társat keres

Ha lehetséges volna átformálnunk másokat, akkor a férjem és én tökéletesek lennénk, ugyanis kap-csolatunk kezdete óta egymást nyesegetjük. Nekem hamar a meggyőződésemmé vált, hogy minden esélyünk megvan a jó házasságra, csupán Frednek kell az életet egy kicsit lazábban és derűsebben felfognia. Ő viszont engem akart mindenáron összeszedettebbé és szervezettebbé tenni. A nászutun-kon kiderült, hogy még a szőlőevésben sem tudunk közös nevezőre jutni!

Korábban az úgy volt, hogy mindig magam mellé tettem egy hatalmas, jéghideg fürtöt, és le-lecsipkedtem egy-egy szemet, ahonnan épp eszembe jutott. Amíg férjhez nem mentem, fogalmam sem volt más "szőlőszabályról". Meg sem fordult a fejemben, hogy az élet apró örömeinek használati utasítása is van. A mézesheteinken azután ott üldögéltem a bermudai nyaraló teraszán, belefeledkez-tem a tenger látványába, s közben szórakozottan szőlőt csipegettem. Nem vettem észre, hogy Fred feszülten figyeli rendszertelen gyümölcsfogyasztásomat.

- Szereted a szőlőt? - szólalt meg hirtelen a férjem.

- Imádom!

- Akkor nyilván érdekel, hogy kell rendesen enni.

Ez aztán kizökkentett révedezésemből, és feltettem a kérdést, amely azután rendszeresen elhang-zott közöttünk:

- Mit csináltam rosszul?

- Mindenki tudja, hogy kell szőlőt enni. Leszedünk egy fürtöcskét, így ni!

Ezzel előhúzta a körömcsipeszét, gondosan leválasztott a fürtről egy ágacskát, és elégedett mo-sollyal tette elém.

- Ettől jobb íze lesz? - kérdeztem.

- Nem erről van szó, viszont az egész fürt tovább megőrzi gusztusos formáját. Ahogy te eszel, ez az összevissza csipkedés, teljesen felborítja a rendet. Nézd csak meg, mit műveltél! Ez a sok csupa-szon meredező kocsány mindenfelé! Így elrondítod a látványt.

Körbepillantottam a világtól elzárt teraszon, de Sehol nem láttam lesben álló bírákat, akik alig vár-ják, hogy ítéletet mondhassanak az e]rondított látvány felett.

- Na és, kit érdekel? - szaladt ki a számon, mert még nem tudtam, hogy Frednek ilyet nem lehet mondani. Szegény párom elvörösödött, és lemondóan sóhajtott.

- Engem, és ez éppen elég.

2010. júl. 23. 00:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!