Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ugye nem vagyok agybeteg,...

Ugye nem vagyok agybeteg, vagy bolond? Nektek is vannak ilyen dilijeitek?

Figyelt kérdés

Most biztosan kifogtok röhögni, de vannak dolgok amiket utálok, és belém vannak rögzülve.

Pl.: utálom a lukacsos dolgokat. Nem hordok direkt olyan pólot sem...és pl. ha bőrön vagy seben látok ilyet napokig ki sem megy a látvány a fejemből...egyszerűen undorodom tőle:S Most pl. hámlik a hátam, na hát aztis inkább levakarom, mert kiráz tőle a hideg hogy cafatokban lóg rólam a cucc... meg nem is szivesen fogok meg ilyen dolgokat, ami lukacsos.

Meg utálom amikor össze van gyürödve a lepedő:D folyton kisimitom:D

2010. júl. 22. 19:11
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
és ezt a lukacsos dolgot nem mondom senkinek, olyan betegen hangzik tudom:S pedig tényleg irritálnak.
2010. júl. 22. 19:12
 2/11 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, mindenkinek vannak bogarai:D pl én elalvás előtt mindig kétszer kapcsolom le a villanyt (le-fel-le), bezárás után, megrángatom a kilincset. Régebben voltak ennél durvábbak is (élére tettem a könyveket, ha ujjlenyomatos volt a borito letöröltem), de mostanság nem nagyon van 18/L
2010. júl. 22. 19:21
 3/11 A kérdező kommentje:

:Daz se rossz

de engem ezek annyira zavarnak főleg az első:S

szerintetek miért lehet?

2010. júl. 22. 19:21
 4/11 anonim válasza:
hát ha már betegségről lenne szó, akkor a kényszerbetegség. Nekem is vannak ilyenjeim, de nem tartom magam annak. : D Ami így eszembe jut pl, h esténként mindig úgy kell elhúzni a függönyt, h ne maradjon sötét csík, mert irritál. : D
2010. júl. 22. 19:23
 5/11 anonim ***** válasza:
engemmeg idegesít ha valami nem pontosan van.Utálom ha valami nem középen van, vagy nem ott ahol kéne lennie, a gyűrődésektől meg egyenesen a hideg ráz :) Mindenkinek megvan a maga b@romsága :D Megkell szokni :S
2010. júl. 22. 19:25
 6/11 A kérdező kommentje:

:D köszike

azthittem csak én vagyok ilyen dilis:D de kezdek megnyugodni.

Ja ezt elfelejtettem hogy a lukas dolgokat utálom magamon bármilyen formában:D

2010. júl. 22. 19:25
 7/11 A kérdező kommentje:

ja meg egy ideig aknés volt a bőrőm, és folyton tépkedtem a tetejét és tökre utáltam hogy azis lukas.

Meg a combomon volt egy hatalmas heg és azis zavart, alig birtam ki hogy ne nézzek rá és hogy ne piszkáljam

2010. júl. 22. 19:28
 8/11 anonim ***** válasza:

Nekem nem volna egy nap elég, h leírjam a dilijeimet.:D

Úgyh, nem vagy egyedül ezzel.

2010. júl. 22. 19:34
 9/11 anonim ***** válasza:
Minden embernek vannak ilyen mániái. Ez akkor betegség, ha az ezekkel való foglalkozás komoly nehézségeket okoz. Pl. sok ember nem szeret az utcán vagy előszobákban, termekben a kövezet elválasztó vonalaira lépni. Ez még nem betegség. Na most ha valakiben olyan erős ez a kényszer, hogy egy négyzetrács-szerűen kövezett helyen (ahol nem lehet úgy lépni, hogy nem vonalra lép), nem tud átmenni, az beteg.
2010. júl. 22. 22:23
 10/11 anonim ***** válasza:
Én is megnyomom az ajtót miután bezártam, hogy megnézzem, rendesen bezáródott-e. Természetesen igen, de ha nem nézem meg, akkor egész nap feszült vagyok. Ha WC papírt használok, akkor számolom, hogy hány kockát téptem le. Mindenkinek vannak furcsa szokásai, még ha nem is vallják be.
2010. júl. 22. 22:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!