NAGYON meg vagyok ijedve! Stroke?

Ez inkább csak valami vérnyomásprobléma, konkrétan alacson ylehet ebben a nagy melegben. Iszol eleget? Levegőzöl?
A stroke-nak súlyosabbak már az előjelei is.

"kb napi egyszer elszédülök egy kicsit"
Napi egyszer elszédülni egy kicsit - ez bárkivel előfordul, csak elkezdted figyelni magad, és most észreveszed.
"Pár napja fáj a fejem(nem annyira, de azért érezhető)"
Ennek sokféle - általában banális - oka lehet. Részletesen fel kellene jegyezned, mikor, hol, hogyan fáj (helye, fájdalom erőssége és jellege, összefüggése testhelyzettel, erőkifejtéssel, idővel, táplálkozással, fénnyel stb.) Aztán a fejfájásnaplót orvosnak megmutatni.
"10 percig periférikus látászavarom volt, legalábbis valami olyan érzés (csak a bal oldalra nem láttam jol)."
Ez sok minden lehetett, pl. valami belevilágított a szemedbe, és ennek utóhatása is lehetett.
"Lehet hogy stroke-m lesz ? :("
Inkább hipochonder vagy. De mivel nem lenne érdemes a nyaradat rettegéssel tölteni, menj orvoshoz, add elő a panaszaidat. Lehet, hogy egészen banális oka van az egésznek, pl. vízhiány, meleg.

Mondjuk, aki annak előtte soha (szó szerint soha) nem szédült, az eléggé be tud tojni a napi 1x-itől is, még ha másnál ez meg tök átlagosnak számít is.
Tudom magamról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!