Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » NAGYON meg vagyok ijedve! Stroke?

NAGYON meg vagyok ijedve! Stroke?

Figyelt kérdés
pár hete naponta -2naponta kb napi egyszer elszédülök egy kicsit. Ezzel eddig nem is volna semmi baj. Pár napja fáj a fejem(nem annyira, de azért érezhető) is és az előbb kb 10 percig periférikus látászavarom volt, legalábbis valami olyan érzés (csak a bal oldalra nem láttam jol). !! Lehet hogy stroke-m lesz ? :( egyébként 14 éves vagyok :S:S szerintetek lehet stroke-m ? :S
2010. júl. 22. 17:07
 1/9 A kérdező kommentje:
ja egyébként most olvastam a stroke-ról.. lehet hogy csak hipohonder vagyoK ? :S
2010. júl. 22. 17:07
 2/9 anonim ***** válasza:
68%
ha ezek a stroke előjelei, akkor nekem már lehetett pár
2010. júl. 22. 17:14
 3/9 anonim ***** válasza:
73%

Ez inkább csak valami vérnyomásprobléma, konkrétan alacson ylehet ebben a nagy melegben. Iszol eleget? Levegőzöl?

A stroke-nak súlyosabbak már az előjelei is.

2010. júl. 22. 17:17
 4/9 anonim ***** válasza:
71%
Ezek a jelek inkább az SM-re jellemzőek. Ahhoz /is/ túl fiatal vagy még. Inkább elégtelen, vitaminszegény táplálkozásra, esetleg kevés alvásra, pihenésre gyanakszom.
2010. júl. 22. 17:21
 5/9 anonim ***** válasza:
Stroke szerintem nem lehet,az gyorsabban lezajlik,nem húzódik napokig.Lehet,hogy fáradt,stresszes vagy,vagy megvisel a nagy meleg.Minden esetre menj el a dokihoz biztos ami biztos.
2010. júl. 22. 17:25
 6/9 anonim ***** válasza:
A napokban ezt mondta én is a lányomnak. Az nem baj, hogy foglalkoztok magatokkal ebben a korban,de önelemzést kéne gyaKOROLNI. tPLÁLKOZÁS, aktiv pihenés, semmi internet hajnalig, elégséges folyadék bevitel és viz, viz, viz. Mozgás, de nem tüző napon, rendszeres táplálozás és főzelék bevitel az ásványi anyagok és vitamin miatt. Ezt sorolom a lányomnak is ,aki beteget akar magából csinálni.Ne haragudj, hogy kioktattalak, de aggóődom értetek.
2010. júl. 22. 18:11
 7/9 anonim ***** válasza:
59%
Ez inkább a migrén tünete.
2010. júl. 22. 18:25
 8/9 anonim ***** válasza:

"kb napi egyszer elszédülök egy kicsit"

Napi egyszer elszédülni egy kicsit - ez bárkivel előfordul, csak elkezdted figyelni magad, és most észreveszed.

"Pár napja fáj a fejem(nem annyira, de azért érezhető)"

Ennek sokféle - általában banális - oka lehet. Részletesen fel kellene jegyezned, mikor, hol, hogyan fáj (helye, fájdalom erőssége és jellege, összefüggése testhelyzettel, erőkifejtéssel, idővel, táplálkozással, fénnyel stb.) Aztán a fejfájásnaplót orvosnak megmutatni.

"10 percig periférikus látászavarom volt, legalábbis valami olyan érzés (csak a bal oldalra nem láttam jol)."

Ez sok minden lehetett, pl. valami belevilágított a szemedbe, és ennek utóhatása is lehetett.

"Lehet hogy stroke-m lesz ? :("

Inkább hipochonder vagy. De mivel nem lenne érdemes a nyaradat rettegéssel tölteni, menj orvoshoz, add elő a panaszaidat. Lehet, hogy egészen banális oka van az egésznek, pl. vízhiány, meleg.

2010. júl. 22. 22:20
 9/9 anonim ***** válasza:

Mondjuk, aki annak előtte soha (szó szerint soha) nem szédült, az eléggé be tud tojni a napi 1x-itől is, még ha másnál ez meg tök átlagosnak számít is.

Tudom magamról.

2010. júl. 22. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!