Van valami olyan tabletta ami stresszoldó?
És nem gyógyszerre gondolok, hanem amit rossmannba, dm-ben megvásárolhatok.
Teára már gondoltam de valami olyan amitől nem kell a wc-re rohannom.
Neked nem hogy nem dm-es parasztvakító hülyeség nem ér semmit, de az a helyzet, hogy a vény nélkül kapható ilyen célzatú gyógyszerek szinte mindegyike is nagyjából placebo értékű.
Ez kóros szorongás, első sorban háziorvosoddal beszélgess el erről.
...ha a központi idegrendszerre ható komolyabb gyógyszerek nélkül akarod ezt megúszni, az egy nagyon hosszú út.
Másfajta készítmény ezen nem segít, az szimplán pénzkidobás.
Amit kipróbálhatsz, agykontroll, önszuggeszció, hipnoterápia. A tudatalatti éneddel összhangban változva gyökeres változásokat érhetsz el ezekkel a módszerekkel, de személyiségtől, és a gyakorlatok minőségétől függően, akár évekbe is telhet a változás.
Köszönöm a válaszokat.
Nem vagyok szorongó tipus, sosem szedtem semmilyen gyógyszert csak nagyon izgulós vagyok új szitukban, helyzetekben, új emberekkel és van hogy annyira rá stresszelem magam és azon gondolkozok hogy rám jön a hasmenés és nem tudok elmenni 8től-5ig ott kell üljek és nem tudok mosdóba menni.
valeriána
Kimondottan jó szorongásra. Nem leszel függő sem tőle, mert gyógynövény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!