Mill & joy tabletta miért nem működik? Mi lehet az oka? Rosszul szedem? Bővebben lent
Hogy veszed be? Lenyeled egészben? Mert ez rágótabletta, szét kell rágni! 1 tabletta 2 dl tej emesztesét segíti elő, tehát ha beveszel 2 tablettát és megiszol 1/2 l tejet, az kevés. Azt figyelembe vetted, hogy nagyon sok egyéb ételben is van tejpor vagy tejszármazék, ami rosszullétet okozhat? Pl. májkrém, párizsi, sőt a zacskós levesben is van, azokon az eteleken kívül, amelyekbe a főzés során is rakunk tejet, tejfölt.
Remélem, segítettem!
Igen, megrágom és a mennyiséget is figyelembe veszem.. Mit takar az ha tejfehérjére is érzékeny vagyok? Akkor már nem használ semmilyen gyógyszer? Csak a tejcukor ellen?
Köszönöm az eddigi válaszokat! :)
A tejfehérje-érzékenység az a tejallergia. Akkor felejtős a tej.
Amúgy a laktózmentes tejet nem próbáltad? Mert azok normál tejek, amiben benne van a laktóz-lebontó laktáz enzim, amit most tabletta formájában szedsz be. Vagy esetleg pluszban rádobhatsz egy tablettát.
De hosszú távon szerintem felesleges ez a tablettás tejivás. Ez inkább arra van, ha nem tudod elkerülni a tejes dolgokat. Legjobb leszokni arról, hogy direkt tejet iszol.
Nem járnak feltétlenül együtt, igazából nincs sok közük egymáshoz. Az is lehet, hogy nem is laktózérzékeny vagy, hanem tejallergiás.
Kemény sajtokat tudsz enni? Mert azokban nincs laktóz, viszont tejfehérje van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!