Sos! Ugye nem tortent semmi rossz emiatt?
Figyelt kérdés
Az elobb anyukam vizkooldot tett a vasaloba es bedugta.. kerte h spricceljem ki a vizet belole de kellemetlen szag volt es az orromban enyhe szurast ereztem, ablakot nyitottam, torolkozot tettem a szam ele es eljottem... ugye nem mergezett meg vagy ez mar rossz? Bocsi a hulye kerdesert de eleg hipochonder vagyok, a vicces emberek most keruljenek kerlek!!2020. jan. 24. 13:45
1/2 anonim válasza:
Még nem történt rossz, de alaposan mosd ki a vasalóból, mert a ruhaneműt viszont tönkreteheti, ha ráspricceled.
2/2 anonim válasza:
Nem lesz semmi baj. Én akárhogyan szellőztetek, vagy akár nyitott térben vagyok, ha sósavval takarítok akkor mindig ez van, benne van az orromban egy ideig a szúrós szag, csak azt érzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!