Az mennyire rossz, ha valaki 7-8 éves korától kávézik?
Nem rossz, nem káros.
Csak értelme nincs, mert egy 7-8 éves gyerek pont elég virgonc kávé nélkül is.
Egy 7-8 éves gyerekben rengeteg energia van, ha jól bekávézik, akkor agresszívabb, ingerlékenyebb, fékezhetetlenebb lesz. Ezért hülyeség egy gyereknek kávét adni.
Igen, utolsó jót ír, én viselkedészavaros gyerekekkel foglalkozom, épp ezért az intézményünkben nincsen kávé, tea, kevés a hús az étkezéseknél és a hozzáadott cukrot tartalmazó étel-ital (automaták sincsenek). Ezek ugyanis mind a deviáns viselkedési formákat erősítik.
Örömmel látom, hogy kipucolták a fórumból a szemetet, amit az a szerencsétlen behordott a fröcsögésével. :)
Persze, az enyémeknek a tieid hiányában nem volt értelmük, de a tieidnek már önmagukban sem. :)
Kérdezőnek: találtam egy-két érdekes dolgot, ha érdekel, szólj. A gyerekkorban elkezdett káros szenvedélyekkel kapcsolatos, köztük a kávéval.
Tudom, hogy neked nem volt szenvedély-méretű a kávézás gyerekkorodban, mert már írtad, de akkor is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!