Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Pattanás ellen tudtok ajánlani...

Sajtoskenyer11123124 kérdése:

Pattanás ellen tudtok ajánlani valamit?

Figyelt kérdés
2020. jan. 21. 15:10
 1/3 anonim ***** válasza:

Attól függ,hogy hol vagy pattanásos.

Én úgy kezdtem a serdülő koromban, hogy a combom és a felkarom csupa-csupa pattanás volt. Az a szexuális élet stabilizálásával (talán), illetve az idő múltával tovaszállt.

Az arcom, főképp a homlokom is borzasztó volt. Egyfolytában nyomogattam és nem akart egyszerűen elmúlni. Aztán jött a párom, aki világ életében nagyon szerette ápolni az arcát és segített.

Elsőnek is kaptam tőle egy arcmosó szert, ami a DM márkáját viseli Balea (azt hiszem így kell írni,de én csak Bélának ejtem viccből), állítólag ez olcsó is és hatékony. A lényege, hogy minden este, reggel elsőnek bevizezed az orcád , az egészet (óvd a szemed) és egy cseppet teszel az ujjadra és szépen átdörzsölt vele az egészet, mintha csak szappan lenne. Utána arcmosó szivaccsal, vagy kézzel lemosod.

Valamint kaptam tőle egy Sudocream-et (hihetetlen,de ezt sem tudom, hogy kell írni) és amikor már nagyon érett pattanás nőtt valahova kinyomom, és várok 15-25 percet, hogy az a kis válladék, ami ilyenkor még kiszívárog kijöjjön. Utána mindig bekenem ezzel a Sudo micsodával, persze, ha megyek valahova lemosom, de lefekvésnél mindenképp kend be vele a pattanást és környékét.

Kaptam tőle még több krémet is, viszont munkahelyen vagyok, amint haza érek és remélem nem felejtem el megnézem mi a termékek nevei és leírom neked névvel és használattal együtt.

Megsínylettem én is sokáig a pattanásosságot és azóta csak elvétve havonta 1 jön ki maximum, az is borotválkozás vagy hajvágás után.

Megpróbálom nem elfelejteni,és remélem tudok rajtad segíteni.

23 F

2020. jan. 22. 09:16
 2/3 A kérdező kommentje:

Oh köszi, megpróbálom ezeket aztán hátha. :D

Nekem leginkább az arcomon van, néha előjön a felkaromon és a hátamon is egy kettő.

2020. jan. 22. 15:19
 3/3 anonim ***** válasza:
Nos este arcmosas utan The ordinary “B” oil Nevezetu termeket szoktam felkenni. Ha van pattanasom azt kinyomom, es azt a resz ezzel az olajjal nem kenem be es Sudocreamet kenek oda. Valamint reggeli arcmosas utan egy fenyvedo kremet az Isana q10 antifalten tagescreme anspruchsvolle haut, nevu termeket szoktam felkenni ez segit abban hogyha kinyomtad a pattanast ne hegesedjen a homlokod es ne maradjon meg orok eletre a helye. :) Valamint van egy masik krem de az egy nagyon eros savas cucc amit a kezdodo pattanasra szabad kenni iszonyatosan vekonyan csak es pont s pattanasra, mert elegge szaritja a bort. Ennek a neve Differin 1mg/g gel. Tudom primitiven irom le ezt a dolgot de nem azert mert hulyenek neznelek, hanem mert en nem ertek hozza, csak betanitotta nekem az asszony, hogyan kell hasznalni 😁 sok sikert !
2020. jan. 22. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!