Pattanás ellen tudtok ajánlani valamit?
Attól függ,hogy hol vagy pattanásos.
Én úgy kezdtem a serdülő koromban, hogy a combom és a felkarom csupa-csupa pattanás volt. Az a szexuális élet stabilizálásával (talán), illetve az idő múltával tovaszállt.
Az arcom, főképp a homlokom is borzasztó volt. Egyfolytában nyomogattam és nem akart egyszerűen elmúlni. Aztán jött a párom, aki világ életében nagyon szerette ápolni az arcát és segített.
Elsőnek is kaptam tőle egy arcmosó szert, ami a DM márkáját viseli Balea (azt hiszem így kell írni,de én csak Bélának ejtem viccből), állítólag ez olcsó is és hatékony. A lényege, hogy minden este, reggel elsőnek bevizezed az orcád , az egészet (óvd a szemed) és egy cseppet teszel az ujjadra és szépen átdörzsölt vele az egészet, mintha csak szappan lenne. Utána arcmosó szivaccsal, vagy kézzel lemosod.
Valamint kaptam tőle egy Sudocream-et (hihetetlen,de ezt sem tudom, hogy kell írni) és amikor már nagyon érett pattanás nőtt valahova kinyomom, és várok 15-25 percet, hogy az a kis válladék, ami ilyenkor még kiszívárog kijöjjön. Utána mindig bekenem ezzel a Sudo micsodával, persze, ha megyek valahova lemosom, de lefekvésnél mindenképp kend be vele a pattanást és környékét.
Kaptam tőle még több krémet is, viszont munkahelyen vagyok, amint haza érek és remélem nem felejtem el megnézem mi a termékek nevei és leírom neked névvel és használattal együtt.
Megsínylettem én is sokáig a pattanásosságot és azóta csak elvétve havonta 1 jön ki maximum, az is borotválkozás vagy hajvágás után.
Megpróbálom nem elfelejteni,és remélem tudok rajtad segíteni.
23 F
Oh köszi, megpróbálom ezeket aztán hátha. :D
Nekem leginkább az arcomon van, néha előjön a felkaromon és a hátamon is egy kettő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!