Mit lehet tenni légkondi általi lábfájással?
Figyelt kérdés
Kb 3 hete kresz oktatáson voltam és fullon ment a légkondi és a jobb lábam eléggé fázott már, de 3 óráig ott kellett ülni. Na a lényeg hogy utána következőleg légkondis helységbe mentem azonnal a combom belsejébe éreztem fájdalmat (mintha az izom fájna). Azt hittem ez elmúlik pár nap alatt és azóta még mindig megvan és bármien kicsi légkondit kap vagy akárcsak erösebb ventilátor szelet elkezdt rohadtul fájni :( Régebben nemvolt ilyen bajom a légkondival. Ugye ez csak átmeneti állapot és nem lesz maradandó klíma "allergiája" a lábamnak? Ha valaki tud vmi módszert rá h megszüntessem ezt az érzékenységet akkor írjon.2010. júl. 22. 01:04
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!