Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Egy 200 kilós ember az erős...

Egy 200 kilós ember az erős vagy gyenge fizikailag?

Figyelt kérdés
Láttam pár részt a Véznák kontra dagik műsorból. Voltak benne 140-160 kilós nők, és még nagyobbak is. Oké, nem futottak, meg nem másztak hegyet, de házimunka, gyereknevelés az ment. Namost én edzettnek számítok, férfi vagyok, de ha rám pakolnának pl 60-80 kilót, akkor nem hiszem, h tudnék főzni, mosogatni, meg túl sokat menni. Szóval egy akkora test mozgatásához azért kell izom bőven. A fenti kérdést nem is tudom eldönteni. Szerinted? (Csak a fizikumról van szó.)

#mozgás #erő #fizikum #kövérember
2020. jan. 10. 11:52
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
0%
Gyengék. Egy 80kg-os ember /ha nem a panelban nőtt fel a számítógép előtt ülve/ különösebb edzés nélkül is simán sétál 120kgal a vállán, és ez a súly ugyebár nem is oszlik el az egész testén, tehát sokkal nehezebb is vinni mintha eloszlana, míg egy 200kg-os embernek sokszor jártányi ereje sincs, illetve épp csak annyit tud mozogni hogy a kötelező szükségleteit elvégezze. Ha mozog is pár percnél többet nem nagyon tud megállás pihenés nélkül. És ahogy írták is itt előttem, a saját testük mozgatásán kívül szinte semmilyen fizikai tevékenységet nem tudnak végezni. Más kérdés az persze, hogy pl a világ legerősebb emberei 2méter magasak, vagy magasabbak és a súlyuk is 200kg körüli. Csak épp az nem zsír... Tehát nem csak a súly számít, hanem az összetétel is.
2020. jan. 11. 15:36
 12/12 anonim ***** válasza:
54%
Az első pont megválaszolta és mégse érted???
2020. jan. 11. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!