Mi a helyzet az új szabállyal, hogy ha valakinek nincs TB-je, fizetnie kell az orvosi ellátásért?
Figyelt kérdés
Nekem is lejárt nemrég, és olvastam 1-2 helyen, hogy fizetni kell az ellátásért. Ami ugye nem olcsó finoman szólva... Nekem semmi bajom azzal, ha utólag be kell majd fizetnem ezt az 1-2 hónap elmaradást, idén már nem akarok munkát vállalni, majd januártól ha dolgozom, befizetem az elmaradást. Legalábbis ez a tervem. Viszont ezt csak abban az esetben tudnám megcsinálni, ha magáért az ellátásért nem kéne fizetni ha nincs TB-m. Szóval? Ugye ez még nincs elfogadva?2019. dec. 10. 11:52
21/23 anonim válasza:
Itt is kb. ugyanez van:
22/23 anonim válasza:
De mi van azzal, akinel evek ota van felhamozodasa?
Mondjuk ugy dontok, h matol becsuletesen fizetek...
Akkor visszakerulok a rendszerbe, vagy mar akkor ugyis mindegy?
23/23 anonim válasza:
Állítólag mindenki "tiszta lappal" indul majd júniustól, (júliustól?) onnan számít majd a 3 hónap. Szóval ha addig zöldre varázsolod, akkor nem fognak számítani az előző évek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!