Szájzug repedést hogyan lehetne kezelni?
Figyelt kérdés
Annyira súlyos, hogy enni alig tudok.Mi állhat a háttérben?2019. dec. 7. 17:42
1/5 anonim válasza:
Vírusfertőzés, de a gyógyulást az ajkak kiszáradása is gátolja.
2/5 anonim válasza:
Lehet valami fertőzés ( pl. állattól ), kiszáradás.
3/5 anonim válasza:
Kenegesd bármilyen panthenoltartalmú kenőccsel, hamar rendbe fog jönni.
4/5 anonim válasza:
Nekem Neomagnolos oldatot javasolt a fogorvos, plusz orrkenőcsöt. Utóbbit nem igazán tudtam értelmezni, én inkább babáknak való popsikenőcsöt szoktam használni ilyesmire.
Persze, okozhatja vírus is, vitaminhiány is, ez esetben nem sokat ér a kenegetés.
5/5 anonim válasza:
Nekem a szájzug-berepedés, kisebesedés elmulasztására az Unguentum ad vulnera sebkenőcs vált be. A patikában vény nélkül kapható kistégelyes, olcsó készítmény. Ez segítve a hámosodást a kisebb felületes sebekre, horzsolásokra is jó, de tapasztalatom szerint a kicserepesedett ajkakra és szájzugi problémákra is eredményesen használható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!