Mit tegyek? Állandoan viszket a fülem belülröl. Olyan mintha kilenne száradva.
Szerezz be egy aloe növényt, annak a zseléjével szépen megkened a fültisztítót, és óvatosan bekened vele -nagyon vékonyan- a füledet belülről, érintve a viszkető részt.
Nem vakarod, csak ecsetelésképpen használod.A viszketést is elmulasztja, a gyulladást gyógyítja. Egy fül-orr-gégészeti vizsgálatot megér, hogy nem gomba okozza-e a viszketést.
Szia!
Én mániákus tisztító vagyok. Reggel-este egy-egy szál minden nap, el nem hagyható. Régebben azonban begyulladt, s elmentem a dokihoz, aki kigyógyított, de a viszketés visszatért. Egyik este sikeresen benne ragadt a fülemben egy fülpiszkáló vattája, ám mivel jól hallottam rá fél órára, egy kisebb fülmosás után, azt hittem, kijött. De nagyon viszketett, ezért elmentem orvoshoz, akinél kiderült, még benne van, kimosta, s ekkor látta, hogy gombás fertőzés van mind a két fülemben. Egy vicces, pezsgő csepegtetőt kaptam, amit pipettával kellett becsöpögtetnem minden reggel-este. Lehet, ez a bajod, bár remélem, csak száraz. (Ja, amúgy a gyulladástól nem látta a gombát, ami miatt még anno elkezdtem vakargatni.)
u.i.: amúgy az a jó a fülorvosban, hogy nagyooon jól megvakarja a füled. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!