Zsíroldót ivott!?
Te jó ég 😱
Az enyém is kétéves, belehalnék, ha baja lenne...
Nagyon szurkolunk azért a gyerekért, majd írj, ha megtudsz valamit arról, hogy hogy van.
Aha. Persze. A zsíroldó modjuk azonnal égetni kezdi a nyálkahártyát, így kizárt, hogy bárki is egy kortynál többet megigyon belőle. Emellett mérgezéssel nem hordanak valakit a kórházba, hanem egyszer beviszik, onnan pedig majd gyógyultan, vagy ahhoz közeli állapotban engedik ki.
Más kamu?
#1 Semmit nem tudok egyelőre, de írok.
#2 Egyből kamu, jézusom! Nem velem történt, nem kitaláltam(miféle beteg ember szórakozik egy gyermek életével) azt írtam le amit mondtak, amit hallottam! Plusz nem ők vitték tovább a gyermeket nyilván, hanem a kórház szállíttatta nagyobb felszereltségűbe MENTÖVEL! Nem értem miért kell mindent kamunak tituálni, miért nem lehet egyszerűen tovább görgetni vita generálás helyett? Nagyon unatkozhatsz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!