Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A babám tejet ivott! Lesz...

A babám tejet ivott! Lesz valami baja?

Figyelt kérdés

Kb 4%os tejet adott neki a férjem, tápszer helyett.

Összekeverte az üvegeket.

Ha valami gond lenne, az már kiderült volna, ugye?

11 hónapos

2015. okt. 16. 15:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Dehogy lesz baja, regen mikor nem volt tapszer az ujszulottnek is tehentehet adtak.

1 honap mulva amugy is ihat " hivatalosan " is tejet.

Max hasmenese lesz, ne aggodj.

2015. okt. 16. 15:11
 2/12 anonim ***** válasza:
Biztos lesznek akik majd a frászt hozzák rád..11 hós, lassan amugy is be lehet vezetni..a férjed megtette 😃 kész. Én 2 hós koromtól kaptam vizezett tehéntejet (igazi tehénből valót nem boltit) mert nem volt pénz tápszerre tej meg nem volt...makk egészséges vagyok ugyohgy nyugi és relax 😉
2015. okt. 16. 15:15
 3/12 anonim ***** válasza:
0%
Mikor adta?Legfeljebb lesz egy jó kis hasmenése....mondjuk én 3 éves korukig nem vezettem be(babatejet kaptak/kapnak),bár az is igaz,hogy előfordul a családban allergia.A túró,sajt,joghurt nem okoz/okozott gondot,csak a tej.
2015. okt. 16. 15:25
 4/12 anonim ***** válasza:
Hát lehet, hogy ez így elsőre meghajtja majd (sőt, elég valószínű), de egyébként semmi baja nem lesz tőle. 11 hónaposan már amúgy is lassan el lehet kezdeni neki adni (én ennyi idősen kezdtem neki higított tejet adni, egyelőre csak ismerkedés gyanánt).
2015. okt. 16. 15:33
 5/12 A kérdező kommentje:

Ez is igazi tehénből van, nagypapi feji, full bio.

Valamikor az éjszaka kapta, egy csurig üveggel.

Én voltam a hülye első körben, mert beleöntöttem egy ugyanolyan ásványvizes üvegbe, mint amiben a tej volt.

Apa meg éjjel letojta az apróbetűs feliratot.

A vicc az, hogy ki se derült volna, ha nem most készítek egy finom tápszeres lattét. brr...

2015. okt. 16. 15:39
 6/12 anonim ***** válasza:
Ne haragudj kérdező, de olyan jót nevettem a tápszeres kávédon :D Ne aggódj, nem lesz semmi baja a babádnak :)
2015. okt. 16. 16:02
 7/12 anonim ***** válasza:
Ha hazi tej, ugye fel volt forralva ??
2015. okt. 16. 18:27
 8/12 A kérdező kommentje:

Igen!

Minden este hozok egy-két litert. Most forr a mai.

Megnyugodtam, semmi reakció a tejre, normális volt a kaki is (sőt kicsit kemény), szóval nincs gáz.

Amiatt aggódtam, hogy ez így hirtelen túl sok, és ugye elég zsíros tej.

De bebizonyitotta hogy apja lánya.

Szerintem a férjem még a szöget is megemeszti.

2015. okt. 16. 18:48
 9/12 anonim ***** válasza:
Szerintem te rosszabbul jártál a tápos latte-val... 😜
2015. okt. 16. 20:31
 10/12 A kérdező kommentje:

Valószínű! :)

Ráadásul úgy hajtom le a kávét, szóval úgy a felénél tudatosult bennem, hogy valami nem az igazi.

De ami a legrosszabb, hogy visszabeszélt vagy egy órán át.

És szegény gyerek ezt a sz#rt issza (persze kávé nélkül).

2015. okt. 16. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!