Az unokatestvérem ha már fél álomban van, elkezd rángatózni és ezt minden éjszaka csinálja. Miért?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy alszik nyugisan, és hirtelen megrándul a keze, vagy a lába, vagy hasonlók. Nem epilepsziás, nincs ilyen vagy hasonló betegsége.2010. júl. 18. 21:22
1/10 anonim válasza:
néha én is szoktam ilyet csinálni, félálomba vagyok és megjelenik egy kép előttem hogy mindjárt elcsúszok vagy elesek, vagy leesek valahonnan, akkor megrándul valamim, de arra mindig felébredek
2/10 anonim válasza:
Mennyi idős? Mert én akkor is csinálok ilyet ha rosszat álmodok bár az kicsit sok lenne minden nap.
3/10 anonim válasza:
teljesen normális reakció elalvásnál
4/10 anonim válasza:
ja, telesen normális jelenség, még te is csinálod, csak legfeljebb nem veszed észre
5/10 anonim válasza:
Tényleg normális szerintem, mondjuk én eddig csak a volt barátomnál vettem ilyet észre, és a rángatózásból tudtam, hogy tényleg aludni fog...
6/10 anonim válasza:
álmodik :) ez normális :) állatoknál is szokott lenni :)
figyeld meg pl cicánál..ha álmodik akkor mozog a elülsö "keze",vagy a szája.. :)
egy 16éves lány
7/10 A kérdező kommentje:
Igen, az én macskám is szokta csinálni :)
Egyébként 21 éves. Azért kérdeztem meg, mert nekem is volt már olyan érzésem elalvás előtt, hogy elesek és olyankor hirtelen rúgtam egyet. De Ő nem csak ilyenkor csinálja, hanem állandóan, miközben alszik. Egyébként nem tartom bizarrnak, csak érdekes volt és nem értettem, hogy miért csinálja.
2010. júl. 19. 12:15
8/10 anonim válasza:
amugy aranyos lehet :) megint a 16éves csajszi ;))
9/10 A kérdező kommentje:
igen, az :) nagyon is =)
2010. júl. 20. 12:18
10/10 anonim válasza:
:) hehe...
megint a 16éves csajszi :D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!