Van egy nagy félelmem, ami nagyon zavar engem. Félek az injekcióktól de nagyon. Mit tegyek vagy hogy tudnék ezzel megbarátkozni?
Figyelt kérdés
már 21 éves vagyok, vagyis nem kislány. de valahogy még mindig félek tőle. a párom akivel együtt élek ő nagyon kedvesen fogadta már akkor elmondtam neki amikor összejöttünk de szeretnék kicsit bátrabb lenni és nem ilyen hisztis lenni. csak ez az egy dolog van amitől félek. mivel sokszor vagyok beteg így előfordul hogy injekciót adnak olyankor minden bajom van. segítenétek? :(2010. júl. 18. 14:56
11/12 anonim válasza:
amikor szúrnak ne nézz oda és próbáld elterelni a figyelmedet. :)
12/12 anonim válasza:
Üdv, sorstárs.
Talán meg kéne keresned egy pszichológust, vagy kideríteni miért félsz ennyire tőle.
Amúgy én is ilyen vagyok...
MOndjuk én nem hisztizek előtte, simán beülök vérvételre, de utána tuti az ájulás. Azt sem bírom végig nézni, ahogy másba szúrják a tűt...
Sőt, ha visszagondolok az előző injekcióimra, még mindig érzem a helyét, de csak ha rágondolok. Szörnyű, ilyenkor mindig rosszul vagyok. Ezért nem szeretem például, hogy a balkezemhez érjenek, mert rögtön visszatér az injekció okozta fájdalom.
Szóval fogalmam sincs , hogy hogyan lehetne leküzdeni, de szurkolok neked !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!