Van egy nagy félelmem, ami nagyon zavar engem. Félek az injekcióktól de nagyon. Mit tegyek vagy hogy tudnék ezzel megbarátkozni?
Én bevallom, nem félek tőle, de megpróbálok segíteni!
Nem tudom, mennyire érdekel az orvostudomány. A vérvételnél, szurinál általában különböző eszközöket, kelléket lehet látni.
Keress pl egy olyan dobozt, amin van írás/ lehetőleg nem közvetlenül a kezed mellett.
Próbáld azt olvasni, amíg szúrnak.
Vagy beszélgess a nővérrel, orvossal.
Nekem kiskoromba a szemem elé tette anyám a kezét. Na, ott azt hittem rosszul leszek. Én látni akartam.
Próbáld meg Te is!
Vagy nézd, vagy fordulj el.
Több nem jut eszembe :(
ami negatív érzéseket ad, és nem látjuk, attól rettegünk!
ki hogy dolgozza fel.
amikor szúrnak, nézd, és próbálj megnyugodni! nem kivégeznek, hanem segítenek!!!
Nem tudom az igaz, hogy miért kell ennyiszer szurira járnod, de valószínűleg gond van.
Próbáld meg tényleg úgy felfogni, hogy a javadat akarják!
nem kell állandóan szurikra járnom, csak sokszor vagyok beteg. mint most utoljára 1 hónapja 40fokos láz meg vesemedence gyulladás ami még mindig nem jött helyre rendesen és mennem kell 28 án vissza kontrollra.
korházba voltam 3 napig infuzió meg szuri minden nap 3 szor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!