Multivitamint érdemes venni?
Például Mega Daily One Plus (120 kap.)
Már évek óta jellemző rám, hogy fáradékony vagyok. Haza érek a suliból, vagy munkából és csak aludnék délután. Persze nem alszok, de éjszaka meg kinyílik a csipám és akkor csinálnék mindent. Sápadt is vagyok és karikás a szemem (bár ez öröklött is). Biztos vagyok benne, hogy vitaminhiányom van. Gondoltam egy multivitaminnal javíthatok a helyzeten. Milyet érdemes venni?
(Igyekszem több gyümölcsöt és zöldséget is enni)
Ez inkább vérszegénység.
Jobbnak látom ha inkább labor vizsgálat után orvosi javaslatra szedsz vitamint. Már csak azért is,mert vannak vitaminok amikből ha túl sok van a szervezetedben nem jótékony hatással lesznek rád! Jobb nem hasra ütés szerűen dönteni
Igen, érdemes venni, a vitaminok elengedhetetlenek a szervezet egészséges működéséhez.
Tudtam én is, hogy vitaminhiányom van, keresgéltem és dr. Lenkei Gáborhoz jutottam...
Hitelesebb és alaposabb orvost a témában nemigen találni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!