Cukorbeteg miket ehet?
Cukorbeteg jön hozzám vendégségbe, de nem tudom miket lehet neki enni. Szúrja magát... Milyen édességgel és ételekkel várhatom, amitől nem lesz rosszul?
Nincs a családban ilyen betegség, úgyhogy nem tudom ez mivel jár.
Köszönöm a válaszokat!
1-e vagy 2-es tipusú? Mert nem mindegy. Bár ha szúrja magát akkor valszeg 1. Én szintén 1 vagyok, főtt kajában kb ugyanazt eszem mint mások, csak kevesebbet. Köretnek inkább krumpli legyen mint rizs.
A desszertnél kell figyelni, az ne legyen cukros. Ha nem akarsz sütni, menj be egy cukrászdába és hozz diabetikus sütit. (Vagy paleot, abban is kevés szénhidrát van).
Nem, nem fér bele.már egy evökanál cukorban is rengeteg szénhidrát van, pláne ugye gyorsan felszívódó.
Cukrászdában 1 szelet diab vagy paleo süti ugyanannyiba kerül mint egy normál. Választhatsz. Vagy veszel cukiban 500- 600 forintért 1 szelet sütit. Vagy bevásárolsz édesítöszert, lisztet akár több ezer forintért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!