Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Melyik magnéziumot vegyem...

Melyik magnéziumot vegyem erről a webshopról?

Figyelt kérdés
[link]

2019. okt. 10. 22:47
 1/5 anonim ***** válasza:
16%

ne innen vedd.

Iherbről olcsóbb

Malátot, vagy bármilyen kelátot vagy fehérjáhez kötöttet.

Leginkább a malátot javaslom én is azt szedem.

Citrát nem jó. oxid nem jó, karbonát nem jó.

2019. okt. 10. 22:58
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Karbonát,oxid, nem szívódik fel jól. A citrát jól felszívódik,és a laktát is. A legjobban: magnézium orotát. Ez a magnerotban van, nagyon jó még a magnosolv is.
2019. okt. 10. 23:02
 3/5 A kérdező kommentje:
iherben van postakolcsseg? Azt hittem. az amcsi oldal és h nagyon drága lenne a posta
2019. okt. 11. 08:49
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Magnerotra még egy szavazat!

Terhesség alatt sokfélét próbáltam, csak ez hatott!

2019. okt. 11. 10:17
 5/5 Ignis Subdialis ***** válasza:
100%

Átnéztem a kínálatát, szerintem legjobban a por kiszerelésű magnézium-citrát éri meg legjobban. [link] A magnézium-citrátnak elég jó felszívódása van, hivatalosan csak a laktát és az orotát jobb nála egy kicsivel, viszont ott van az a tapasztalati tény, hogy ennek ellenére a laktát sokaknak nem működik. Az orotát meg csak egy termékben van, ráadásul az a legkisebb magnéziumtartalmú vegyület, a Magnerot pedig a legdrágább magnéziumpótló emiatt.

Ha 100 mg-ra számítjuk a fenti magnéziumkészítmény árát, az 8-10 Ft, ami sokkal olcsóbb, mint a tablettás kiszerelések. Ha magnézium-laktátot szeretnél vegytiszta formában, a GAL gyárt ilyet: [link] Ebből 100 mg 11-13 Ft.

Viszont ha ilyen vízben oldható magnéziumot próbálsz először, akkor érdemes max. 200 mg-os adagokkal kezdeni, mert a nagy dózisú, jól felszívódó magnézium eleinte zavarja a beleket (hasmars), de pár kisebb adaggal hozzá lehet szokni gyorsan. (A tiszta magnézium, ne a magnéziumvegyület tömege legyen 200 mg!)

2019. okt. 11. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!