Melyik magnéziumot vegyem erről a webshopról?
ne innen vedd.
Iherbről olcsóbb
Malátot, vagy bármilyen kelátot vagy fehérjáhez kötöttet.
Leginkább a malátot javaslom én is azt szedem.
Citrát nem jó. oxid nem jó, karbonát nem jó.
Magnerotra még egy szavazat!
Terhesség alatt sokfélét próbáltam, csak ez hatott!
Átnéztem a kínálatát, szerintem legjobban a por kiszerelésű magnézium-citrát éri meg legjobban. [link] A magnézium-citrátnak elég jó felszívódása van, hivatalosan csak a laktát és az orotát jobb nála egy kicsivel, viszont ott van az a tapasztalati tény, hogy ennek ellenére a laktát sokaknak nem működik. Az orotát meg csak egy termékben van, ráadásul az a legkisebb magnéziumtartalmú vegyület, a Magnerot pedig a legdrágább magnéziumpótló emiatt.
Ha 100 mg-ra számítjuk a fenti magnéziumkészítmény árát, az 8-10 Ft, ami sokkal olcsóbb, mint a tablettás kiszerelések. Ha magnézium-laktátot szeretnél vegytiszta formában, a GAL gyárt ilyet: [link] Ebből 100 mg 11-13 Ft.
Viszont ha ilyen vízben oldható magnéziumot próbálsz először, akkor érdemes max. 200 mg-os adagokkal kezdeni, mert a nagy dózisú, jól felszívódó magnézium eleinte zavarja a beleket (hasmars), de pár kisebb adaggal hozzá lehet szokni gyorsan. (A tiszta magnézium, ne a magnéziumvegyület tömege legyen 200 mg!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!