Időről időre tenziós fejfájás kínoz, és már nagyon zavar. Esténként tör rám jobban, és aznap már semmit sem tudok csinálni. Valakinek hasonlója volt már?
Figyelt kérdés
2019. okt. 10. 21:55
1/4 anonim válasza:
Tenziós fejfájásra beveszel valami jó kis fájdalomcsillapítót, megpróbálod kiiktatni a stresszt amennyire lehetőséged engedi és levezetni a feszkót. Máris használhatóbb vagy.
2/4 A kérdező kommentje:
Igen, ezt próbálom én is, használ is, de teljesen csak másnapra jövök helyre.
2019. okt. 10. 22:13
3/4 anonim válasza:
Neurológus diagnosztizálta? Ha nem, azért érdemes elmenni. Vérnyomás rendben van a fejfájás alatt? Folyadékot iszol rendesen? Látásoddal nincs gond?
Egyébként ha a tenziós fejfájás gyakran jelentkezik, lehet rá megelőző gyógyszert szedni, ami ritkítja a fejfájásokat, de lévén, hogy ezek antidepresszánsok, az első pár hétben le tudják tompítani az embert.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi, a neurológusra még nem is gondoltam, a körzetire abszolút nem lehet számítani sajnos. A vérnyomásom inkább alacsonyabb szokott lenni, a víz pedig nekem önmagában sosem segített fejfájással szemben. Nagy stressz után szokott kezdődni nálam, de sokszor mostanság a semmitől is előjön. Látásproblémám sincs igazából, csak elfárad a szemem egy idő után.
2019. okt. 11. 12:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!