Fejfájás, szédülés, hányás, hányingeres, remegéses rosszullét mitől lehet? Vagy ilyenkor mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Valamelyik nap csak ugy hirtelen rámdobták ezt a rosszullétet és ezek a tünetek jöttek elő.pedig ettem,ittam rendesen.szoktam.rosszul lenni igy ritkán.2019. okt. 10. 20:38
1/4 anonim válasza:
Menj el a háziorvoshoz. Lehet hogy csak valami egyszerű amire kapsz gyógyszert, de ezek a tünetek másra is utalhatnak. Menj orvoshoz.
2/4 anonim válasza:
Nem egészen értem, mit jelent az hogy “rád dobták”. Elmagyaráznád? Egyébként azóta is rosszul vagy? Vagy ez ilyen pillanatnyi dolog volt? Nem volt stressz az életedben ekkor?
3/4 anonim válasza:
És ez meddig tartott? Rád dobták? Kik? És hogyan? Nem túl érthető mi történt.
Utoljára akkor volt ilyenem mikor elkaptam a calici vírust. De azt nem dobták rám hanem elkaptam valahol és 24 óraig jött ki belőlem minden. Aztán jó pár nap volt mira talpra tudtam allni.
4/4 anonim válasza:
3, honnan tudod, hogy calici volt? Az általában hasmenéssel is jár, amit a kérdező nem említ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!