Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kényszerbetegség. Más is...

Kényszerbetegség. Más is tudja, milyen ezzel a baromsággal a hétköznapok?

Figyelt kérdés
Egészen fiatal korom óta vannak ilyen dolgaim, amik mérgezik a mindennapjaim. Van köztetek olyan, aki abba tudta hagyni ezeket a dolgokat? Hogyan?

2019. szept. 29. 22:34
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Kényszeres vagy. Ha leírod, pontosan mik a kényszereid, a saját tapasztalataimmal szívesen segítek Neked. :-) Meg lehet amúgy gyógyulni ebből. :-)
2019. szept. 29. 22:37
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem el nem múltak, csak időszakosak. Változik, hogy milyen kényszerességek vannak, és némelyik időnként visszatérő.

Pl. egy bizonyos villanykapcsolót ha lekapcsolok, többször fel-le kell kapcsolnom. A tűzhely tekerőgombjait le szoktam ellenőrizni, hogy el vannak-e zárva. Ezeket nem tudom elengedni, azaz elengedem, és többször ismét meg kell fognom. Rendszeresen szemcseppet használok. Időnként a szemcseppes flakon végét többször a szememhez kell igazítani, érinteni a sarkához, mielőtt cseppenteni tudok. Vannak még, most ezek jutottak eszembe...

2019. szept. 29. 23:13
 3/6 anonim ***** válasza:
#1, ez engem is érdekelne, hogy lehet elmulasztani őket. :D
2019. szept. 29. 23:16
 4/6 anonim ***** válasza:
Rám írhatsz nyugodtan.:-)
2019. szept. 29. 23:23
 5/6 A kérdező kommentje:
Nálam a számmisztika kivetülése a való életben. Vannak magam által kitalált jó és rossz számok. Ha nem csinálok meg vmit pl 7-szer, akkor úgy érzem baj lesz. Vagy pl addig vásárolok, amíg jó szám jön ki.... Volt egy tragédia az életemben, akkor azt hittem az véget fog vetni neki, de hamar visszatért. Én nem találtam megoldást, esetleg egyet, de az nem a legjobb. Ha totál részegre iszom magam, akkor el tudom engedni a dolgot.
2019. szept. 29. 23:29
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem is sajnos...az a baj hogy az illető legbetegebb félelmeivel játszik a saját agyad.

elérkeztem arra a pontra amikor feladtam a küzdelmet és nem tudom mit tegyek ezekkel..

2019. okt. 4. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!