Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért van ez hogy ingadozik?

Miért van ez hogy ingadozik?

Figyelt kérdés

Valamikor erősebb a kényszerbetegség és szinte az egész napom abból áll hogy mindent kb 20x újra csinálok valamikor pedig mintha nem is lenne kényszerbetegségem...

Utálom..

2013. aug. 21. 15:29
 1/2 anonim válasza:
Szia! Hány éves vagy ? Nekem néhány éve volt olyan hogy mozdulatokat csináltam újra, vagy ha sétáltam a házban a folyosón ahol a parketta kockákból volt kirakva, mindig úgy léptem hogy csak egybe léphetek egy lábbal és közben egy hang beszélt hozzám hogyha nem csinálom meg akkor valami rossz fog történni valamelyik szerettemmel. Ezért megcsináltam, pedig tudtam hogy ez nem igaz, de inkább megcsináltam! Néha már veszekedtem magammal, hogy fogd be, te csak egy hang vagy, én döntök! Aztán idővel elmúlt magától. Nem tudom hogy ez mire utal, betegség e egyáltalán, de próbálj meg felülkerekedni ezen a hangon vagy érzésen ami miatt csinálod. :)
2013. aug. 22. 10:02
 2/2 A kérdező kommentje:

17

ugyan ez... amit leírtál minden igaz.. és néha már bőgök, hogy miért nem múlik el

2013. szept. 6. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!