Hogyan tudhatnám meg a vércsoportomat?
Milyen iratomon van rajta a vércsoportom? Ha semelyiken, hogy más hogy tudhatom meg?
Ha bemegyek a háziorvosohoz van valamilyen nyílvántartás amiben megtudja nekem nézni?
Műtét esetén a megkövetelt vérvizsgálati papíron rajta lesz, szülés esetén vagy fizetsz érte.
H.Orvosnál nem biztos, hogy megvan és a szül.a.kivonaton sincs.
Születéskori zárójelentésen. Bármilyen műtéttel kapcsolatos zárójelentésen. Véradáskor.
Úgy tudom háziorvos ilyenre nem tud beutalót adni, fizetősen lehet kérni, 10 000 Ft.
Anyakönyvit megnéztem, de nem találtam rajta semmit.
Oltási kiskönyv nincs meg.
Így most rendeltem a netről egy tesztet a vitamin stationtól, ahova egy gyógyszertárból irányítottak. Pár nap múlva kihozzák, remélhetőleg nem rontom el a használatát és megtudom.
Házi orvos sem kérheti meg.Szakorvos is csak akkor,ha beavatkozáskor lehet hogy vért is kell kapnod .
Műtét előtt az orvos laborba küld,de ezen kívül külön beutalót ad vércsoport meghatározásra .
7#
Nem mehetem tetoválás miatt még pár hónapig.
Na, már meg is jött.
Elvileg B+
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!