Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Milyen véleményen vagytok...

Milyen véleményen vagytok ezzel kapcsolatban? (többi lennt)

Figyelt kérdés

Kezdem teljesen az elejétől. Anyum valamiért attól kezdve hogy felsős lettem mindig baja volt azzal ha beteg lettem. Idén kezdtem a középsulit. A múlt héten benáthásodtam. Csináltam amit mondani szokott, orrspray sok folyadék stb. A hétvégére elkezdtem köhögni és megtettem mindent azert hogy meggyógyuljak ACC, Neocitran Coldrex, orrspray. Már teljesen úgy voltam hogy meggyógyultam errre ma reggel a hasam fájt egy picit emiatt nem szoktam aggódni mert egy gyors Wc után jó szokott lenni. A suliban miután beértem hányingerem lett de ezt úgy vettem hogy a szokásos éhség, hát nem az volt onnan kezdődtek a bajok. Elkezdtem fázni, elkezdett görcsölni a hasam fejfájás. Egy alkalommal hánytam is de ez mellékes. A tanárok látták rajtam hogy nagyon rosszul vagyok ezért hazaküldtek, itthon Nurofent bevettem a lazam lement. Elmentem az orvoshoz es ő felírt pár dolgot meg elmondta a szokásos szövegét. Amikor mentem haza fele felhivtam anyumat hogy megyek haza az orvostol es elmondtam neki mi van. Erre az első kérdése az volt: "De ugye nem írt ki egész hétre?" Min dent megmondtam nrki erre elkezdett papolni hogy ez mind a saját hibám hogy nem akartam meggyógyulni, nagyon dühös rám ezeket papolta egy órán át. És magyarázza hogy ő is beteg de bevesz egy gyógyszert es megy dolgozni mintha nem lenne semmi baja. Szerintetek miért csinálja ezt velem? Miért mindig ilyen bunkó?

16f

2019. szept. 23. 15:39
 1/1 anonim ***** válasza:
Talán csak aggódik, hogy lemaradsz a suliban a tananyaggal, és ezt ilyen furán fejezi ki
2019. okt. 22. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!