Milyen véleményen vagytok ezzel kapcsolatban? (többi lennt)
Kezdem teljesen az elejétől. Anyum valamiért attól kezdve hogy felsős lettem mindig baja volt azzal ha beteg lettem. Idén kezdtem a középsulit. A múlt héten benáthásodtam. Csináltam amit mondani szokott, orrspray sok folyadék stb. A hétvégére elkezdtem köhögni és megtettem mindent azert hogy meggyógyuljak ACC, Neocitran Coldrex, orrspray. Már teljesen úgy voltam hogy meggyógyultam errre ma reggel a hasam fájt egy picit emiatt nem szoktam aggódni mert egy gyors Wc után jó szokott lenni. A suliban miután beértem hányingerem lett de ezt úgy vettem hogy a szokásos éhség, hát nem az volt onnan kezdődtek a bajok. Elkezdtem fázni, elkezdett görcsölni a hasam fejfájás. Egy alkalommal hánytam is de ez mellékes. A tanárok látták rajtam hogy nagyon rosszul vagyok ezért hazaküldtek, itthon Nurofent bevettem a lazam lement. Elmentem az orvoshoz es ő felírt pár dolgot meg elmondta a szokásos szövegét. Amikor mentem haza fele felhivtam anyumat hogy megyek haza az orvostol es elmondtam neki mi van. Erre az első kérdése az volt: "De ugye nem írt ki egész hétre?" Min dent megmondtam nrki erre elkezdett papolni hogy ez mind a saját hibám hogy nem akartam meggyógyulni, nagyon dühös rám ezeket papolta egy órán át. És magyarázza hogy ő is beteg de bevesz egy gyógyszert es megy dolgozni mintha nem lenne semmi baja. Szerintetek miért csinálja ezt velem? Miért mindig ilyen bunkó?
16f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!