Ezzel tényleg lehet mozogni, akkor is magától meggyógyul?
Kedden deszka élére estem, és mái napig fáj, lent köldökkel egyvonalban vagy kicsit felettébb, jobb oldalt. Ma röntgen és ultrahang volt.
A jobb oldalon a xl. (gondol9m 11-es) borda el van törve, de nincs elmozdulva. Ezt ott helyben az ultrahang vizsgálaton is mondták.
Amikor mentem vissza a rendelőben is ugyan ezt mondták.
Azt mondták nincs nagy baj, egy borda lentebb el van törve, de nincs elmozdulva.
Az orvos nem fektetett korházba, mert az 3 bordatöréstől szokott megtörténni, nekem pedig 1. Semmi gyógyszert nem irt ki, hanem azt mondta, hogy magátol gyógyul, ne csináljak fizikai munkát, kímélet kell. Nem ágybafekvő betegség.
A munkám nagy része űlés, de állás,gyaloglás is, kérdeztem táppénzre kell jönni, azt mondta, ha ilyen munkát végzek ,nem feltétlenűl, ha én úgy látom, hogy nem tudok vele dolgozni, akkor a háziorvosnál jöhetek táppénzre.
Még légzőtornát ajánlott, és szerinte nem nagy baj.
Szerintetek komolyan vett engem, tényleg nem nagy baj vagy csak gyorsan mondott valamit, mert még 50 beteg várakozott?
Tényleg magázol gyógyul, ha mozgok is?
Esetleg ha negyon mozgok, a borda is elmozdulnahol el lett törvey vagy a borda nem mozog, hiába mozog az ember?
Nem értek hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!