Végbélrepedés, meggyógyul magától?
Minden bizonnyal végbélrepedésem lett. Megnéztem tükörben és látszik is egy kb 3-5 mm nagyságú seb.
Székeléskor első nap jobban második nap már kevésbé vérzett.
Elég kellemetlen mert szex közben "szereztem". De hozzáteszem NEM anális szex volt...Egyszerűen csak túlságosan is "szétfeszített" a párom és ebből adódóan keletkezett.
Tulajdonképp az érdekelne, hogy van rá lehetőségem hogy magától meggyógyuljon? Elvégre nincs sem székrekedésem, sem híg székletem, teljesen nyugodt életem van, csak egy kis baleset. Köszi az értelmes válaszokat.:)
Igen meg fog gyógyulni pár nap alatt.Kend be valamilyen hámosító krémmel.Pl:Neogranormon,Alsol,Bepanthen.
Esetleg széklet után megmoshatod kamillával.
És a jövőben csak óvatosan!:)))
Az első válaszolónak köszi, ez most nagyon megnyugtatott :), mert a neten elég rémisztő dolgokat írtak róla...:(
A második válaszolónak, tuti nem rák, hiszen tudom hogyan keletkezett, és azt is tudom, honnan jött a vér...
Köszi, úgy tűnik énis meggyógyulok...
ugyanúgy énis nedves törlőkendőt használok wc-zés után, de azt eddig is, de gondoltam most még hasznosabb, és már semmi gondom nincs vele...
Hála az égnek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!