Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől lehet ez? Meggyógyul...

Mitől lehet ez? Meggyógyul magától?

Figyelt kérdés
Kb. 2 napja rámaraptam véletlenül a számra belül. Azóta többször is előfordult, hogy csak úgy váratlanul egy hirtelen erős fájdalmat érzek és azt veszem észre hogy már megint ráharaptam... Miért van ez? Talán az első véletlen harapás miatt megdagadt ezért közelebb van a fogamhoz és azért harapok rá mindig? Megnéztem a tükörben és van rajta azóta egy kis halvány hólyag szerűség meg a sebek. Szerintem az a hólyag is csak a harapás miatt van. Nem merek enni, mert tudom hogy megin ráharapnék és nem akarom akadályozni ezzel a gyógyulását. Mit csináljak?
2018. márc. 22. 14:42
 1/1 anonim válasza:
figyelj oda kicsit. kezelés nélkül is elmúlik pár nap alatt de patikában lehet venni erre való ecsetelőket.
2018. márc. 22. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!