Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan győzhető le a reggeli...

Emma21 kérdése:

Hogyan győzhető le a reggeli idegeskedés?

Figyelt kérdés
Szerencsére màr annyit javult az idegeskedésem, hogy màr nincs hànyingerem és màr szédülés érzetem sincs, csak az idegeskedés, de fogalmam sincs mi miatt vagyok ideges, egyszerűen az vagyok és kész. Tegnap reggel tök nyugodtan keltem, nem voltam ideges.

#idegesség ##reggeliidegeskedés ##hogyangyőzzemle
2019. aug. 30. 09:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Reggeli utan b vitaminok szedesevel! Esetleg citromfu teat igyal a reggelid melle!
2019. aug. 30. 11:26
 2/4 anonim ***** válasza:
Holnap sem leszel.
2019. aug. 30. 20:44
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem tudhatni pontosan mi az oka ennyi leírásból, így csak annyit tudok mondani, ami nekem igaz: én akkor szoktam iszonyúan ideges lenni (de tényleg nagyon) amikor nem iszok eleget. Na most reggel ki vagy száradva, mert 8 órája nem ittál. Készíts egy pohár vizet az ágyad mellé és azt hajtsd le reggel rögtön. Ha nem is segít az idegességeden, de attól még jót tesz.
2019. aug. 30. 22:45
 4/4 A kérdező kommentje:

Utolsó: Én mindig mindenen tudok idegeskedni, okát nem tudom, egyszerűen így/erre kelek, hogy ideges vagyok. Júniusig nem volt semmi bajom, de aztány nyaralàsonegszédültem(lehet nem kellett volna éhgyomorra inni a jéghideg colàt) és azóta van ez, sőt néha-néha szokott vagyis most màr csak volt pànikrohamom is az úgy tűnik elmúlt.

365 napból én biztos hogy idegeskedek 374-et. De szerintem tudom mi vàlthatta ezt ki a szédülés meg csak ràtett. Ha érdekel elmondom üziben. Egyébként van mellett egy nagy flakon víz és abból szoktam inni éjjel is, ha fel ébredek, meg lefekvés előtt is iszom belőle.

2019. aug. 31. 07:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!