Gerincferdülés. Sok mindent kipróbáltam, de nem segített. Mit csináljak?
Járj el úszni. Orvoshoz is el kell menni, bár sok mindent nem tud ő csinálni, legfeljebb elküld tornára (ami nem biztos, hogy olyan rossz, még ha annak is tűnik). Ne félj attól, hogy le kell vetkőzni, nálam csak a pólót kellett levenni, és fél perc múlva vehettem vissza. Másrésztha most szégynelős vagy, mi lesz, ha majd nőgyógyászhoz kell járnod?
Vedd ezt komoylan, mert csak rosszabb lesz később.
Nekem kb. (annyi idős voltam, mint most te) szívproblémáim voltak. Nálam MINDEN EKG vizsgálatnál le kell vetkőzni. De engem nem érdekelt, csak az, hogy meggyógyuljak. Egy csomó helyre elvittek és szinte mindenhol le kellett vetni a cuccost. De mára szerencsére viszonylag semmi bajom sincs a szívem környékén.
Én is szégyenlős vagyok. Én még a saját apám előtt sem mertem még bugyira sem levetkőzni, de ha ott is ilyen lettem volna, ma szerintem már nem igazán írnék választ :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!