Fogok-e még nőni? (jelenleg 150 cm vagyok)
Figyelt kérdés
10 évesen jött meg(nem vicc), 14 éves kortól kezdve vagyok 150 cm(azt hiszem, hogy innentől kezdve).Most 17 éves vagyok.
Nem akarok ilyen kicsi maradni. :(
2010. júl. 13. 11:36
1/11 anonim válasza:
Hát nőni fogsz még, de nem olyan sokat. Én anno 15 éves koromban voltam 167 cm, és most vagyok 174 cm körül. Ez sem sok pedig most vagyok 20 éves! Állítólag 25 éves korodig nősz, ha fiú vagy, ha lány akkor 22, de alacsony lányoknak nem olyan rossz, mint az alacsony fiúknak.
3/11 anonim válasza:
Barátom 15 évestől kezdve 18 éves koráig nem nőlt semmit..egy magasságúak voltunk. eltelt 3 év én maradtam pici ő meg nőlt!:) most 21 éves és sokkal magasabb mint volt!:)
4/11 anonim válasza:
én most léptem át a 150-es határt! 14/L
én vok a 2. legkisebb az osztályban. még egy 2.as is nagyobb nálam :S
5/11 A kérdező kommentje:
Lány vagyok és nagyon remélem, hogy fogok még nőni.:)
Akkor még van két évem. Csontomat meg nem szeretném eltöretni,hogy úgy növeljék a magasságomat.
2010. júl. 13. 11:53
6/11 A kérdező kommentje:
Én meg a legkisebb vagyok. :(
Egész iskolás életemben mindig a legnagyobb volt a másik hetes velem.
2010. júl. 13. 11:54
7/11 A kérdező kommentje:
Habár kis koromban(suli) asszem a nagyok között voltam.
2010. júl. 13. 11:54
8/11 anonim válasza:
Azt tudnod kell, hogy az első menstruáció megjövetelével, leáll a növekedés is, a mellek sem nőnek tovább, csak testesedsz. Ilyenkor minimálisra csökken a növekedési hormon termelődése, helyette a nemi hormonok fognak dolgozni.
9/11 A kérdező kommentje:
Miért jött meg olyan hamar?
Várhatott volna még egy kicsit. Míg 160 cm. leszek.
2010. júl. 13. 13:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!