Ez cannabis volt vagy valami szintetikus cucc esetleg hasis?
Az a lényeg, hogy behívtak egy körübelűl 0,75-0,8-as cigibe. 4-en szívtuk +1 olyan személy aki csak 3-4 slukkot fogadott el a cigiből. Amibe talán dohány se nagyon volt meg még elvileg magot is tettek bele egy keveset. Én néha elfogadom ha behívnak mondjuk 2 hónapba egyszer mert nem akarok rászokni. Inkább piálok De ez most olyan volt, mert most rendesen úgy halucináltam mintha gombáztam vagy lsd-ztem volna. Viszonylag nagy mértékben. Én
még nem csináltam, de egyik ismerősöm azt mondta, hogy elvileg ő 2g gombától meg 200 ug lsd-től nem tapasztalt olyan jellegű látomásokaz mint én ettől. Bár neki már volt olyan, hogy be vett 16g gombát meg vagy 1600-1700 ug lsd-t. Meg olyanom is volt ami talán egó halálnak is nevezhető. Legalábbis önkívületi álapotba kerűltem tőle, lehet kicsit bealudtam, vagy nem tudom, de közbe intenzíven láttam olyan dolgokat amik ott sincsennek. Meg azóta kicsit kívánom azt, hogy megint szívhassak. Egyszer volt ilyesmi velem, akkor be rosszúltam mert nem bírtam. Elvileg a fűre is rá lehet kattani, de inkább a hasis-ra jobban. Na meg lehet az is, hogy valami vad kenderre rá fulytak, valami olyan. Remélem ez a kérdés nem megy szembe a gyk szabályzatával. De tudnom kell, hogy mi az amit én szívtam, meg mi az amit még ritkán se nagyon tóljak mert. Nem nagyon akarok egy füves,drogos lenni! Aki elbassza az agyát meg mkndenét, bár szerintem füvön meg mescalinon . Esetleg dmt-n lsd-n kívűl mást nem nagyon kéne még csak ki próbálni se. De én most egy ideig szerintem csak inni fogok, mert a lelkiálapotom sem a legjobb. Szerintetek mi volt ez, illetve a herbál pláne így, hogy egyszer akaratlanul lehet, hogy egy olyan cigit fogadtam el, milyen függőséget okozhat illetve a hasis meg a fű?!
Fúha utsó kommentedet nem is láttam..
Szerintem te vagy akinek kb 30 perce válaszoltam a másik kérdésére a szintetikus&természetes ügyben. Te alapvetően ki sem próbáltad ezeket a dolgokat de azt hiszed mindent tudsz. Azt mondod dmt mehet, meg az király de a jó öreg amfetamin meg milyen rossz. Olvastál valamit arról hogy a hallucinogéneknek mennyi pozitív hatása van, de ez azért nem egészen az igazság. Ezeknek a dolgoknak lehet pozitív hatásuk egy ember személyiségfejlődésére ha ésszel vannak használva a megfelelő emberen. De ezt te nem tudhatod, lehet hogy te paranoid skizofrén leszel tőlük. Lehet, hogy egy használat is már kiváltja, lehet hogy 20, lehet hogy sohasem leszel az. Amúgy, hogy árnyaljam a képet az mdma stimuláns, de az is simán okozhat hallucinációkat, az angolban azt is "trip"-nek nevezik és nem véletlenül.
Szumma szummárum azt írtad nem akarsz füves lenni aki elbassza az életét, szóval hagyd az egészet a fenébe. A drogfogyasztáshoz elég sok intelligencia, akaraterő és tudatosság kell ahhoz, hogy ne vágd vele tönkre az életedet.
Be lehet venni 116-ot is csak kamuszagú. Persze kérdés, hogy szárítva annyi vagy sem, mert szárítva nehezen hiszem el. Kicsit olyan mintha azt mondanám neked hogy elszívtam 16 g zöldet. Biztos volt már olyan ember aki megcsinálta, de én fenntartásokkal kezelem az ilyen bemondásokat :) Amúgy okozhat hallucinációkat simán, bár nem ez az elsődleges hatása, és nyilván nem olyan mértékben mint pl az lsd, de a fények és a kontúrok elmosódása/torzulása főleg a lejövő szakaszban olyan dolog amit én is átéltem már és az interneten is utána olvashatsz. Ne haragudj meg nem vagyok sem orvos sem gyógyszerész de mindkét szer elsődlegesen a szerotonin receptorokat birizgálja, ezt tudom. Mindenesetre annyit akartam az egészből kikanyarítani, hogy nem ott van az igazság hogy a hallucinogének jók, kellenek a többi drog pedig rossz. Inkább maradjunk annyiban, hogy minden (klasszikus) drognak (és most természetesen az alkoholt is ideértve) megvan a kockázata, és az előnye is, és ha ésszel csinálja az ember akkor az előnyök kerül(het)nek túlsúlyba. Persze ez egyénfüggő is tehát, lehet hogy valakinek úgy van összerakva az agya hogy a kokainra fog úgy rákapni hogy tönkremegy az élete, neki azzal kell vigyázni. A másikra meg az alkohol lesz veszélyes, a megint másik meg a fűtől lesz pánikbeteg vagy akármi.
És akkor ez most teljesen személyes vélemény, de én személy szerint azért preferálom a stimulánsokat, mert a hatásuk alatt sokkal inkább tudatában vagy a cselekedeteidnek mint bármelyik más típusú szer hatása alatt. Nekem jobban tetszik az hogy jókedvű, tettrekész és éber vagyok mint az amikor úgy kivagyok hogy azt sem tudom merre áll a fejem. Amúgy még annyi eszembe jutott, hogy kb. 16-17 évesre saccollak. Ebben a korban, amikor még nem vagy kész felnőtt ember biztos hogy nem jó ötlet "tudattágító" cuccokkal bombázni a még nem egészen kiforrott gondolkodásodat. Ezt hagyd meg a tízenéve szívogató elvont gondolkodású arcoknak :D
" Amúgy is én az ilyeneket, hogy thc,dmt,mescalin,gomba, lsd (bár ez már jobban mert szinti) nem nevezném úgy igazán kábító szernek. Mert csak okosabb leszel tőle ha mértékkel csinálod. "
Látszik rajtad....
Már írni sem nagyon tudsz, Szívj még és akkor tedd fel a kérdést
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!