Az ekinek mik lehetnek a mellékhatásai?
A hatása kb a bevételtől 1 órára jön még, és kb 2-3 óráig tart a high. Persze attól is függ mennyi mdma van benne. Lehet keverni alkohollal, de nem érdemes sokat inni rá, mert a cd lehoz róla. Füvet akkor érdemes rá szívni mikor végleg lecsúsztál (T+6ó) különben kombinálódik a hatásával (persze az se rossz). Meg fűvel elaludni szoktak a végén..
Epilepsziás roham szerintem nagyon ritka (én még sosem találkoztam vele). Ha sima ex van csak 1-2 db esetében nincs másnaposság, viszont ha túl hirtelen mennyiséget visz be a használó, vagy 3+ nál több megy el egy este akkor lehet nehéz lesz elaludni (bàr ha van fű nem) de akkor sem tartanak sokáig az utó hatások.
Persze ez most az igazi bogyóra vonatkozik, nem az ilyen dizájner cuccokra :)
Hát az lehet hogy túlságosan barátságos leszel tőle, amúgy nem hiszem hogy túlságosan becsavarodnál :)
A fű teljesen más. Az egy gyengébb kategória a drogok között.
Mellekhatasai izzadas, allkapocsrangas, remeges, dehidrataltsag. Erdemes sok vizet inni melle, ragozni, hogy ne cseszd szet az allkapcsod.
Fuvel nem erdemes szerintem keverni, jobb magaban. Pontosabban a lejovos reszen sokan szoktak szivni, hogy el tudjanak aludni. Kb fel-1 ora alatt er el, utana ahogy mar irtak 2-3 ora, bar ez nagyon fugg az mdma minosegetol es mennyisegetol is.
Tovabba tud eleg kellemetlen masnapja lenni, jellemzoen magas dozis illetve rendszeres hasznalat eseten. Ekinel nagyon fontos, hogy minnel ritkabban dobjon az ember, alkalmak kozott 3 honap kihagyas javadolt... Kulonben a szerotonin receptorokat teljesen szetbassza az agyadban, depresszios leszel tole, nem birsz gondolkodni stb.
Es ha dobsz, mindenkeppen vegyel drogtesztet melle. Ugyan most Magyarorszagon alapvetoen jo minosegu az ecstasy, de ki lehet fogni olyat, amiben mas esetlegesen halalos dizajnerdrogok vannak. Erdemes meg az ecstasydata es a pillreports oldalakon rakeresnek a tabidra, ott vannak a legtobbrol elmenybeszamolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!