Fiúk/férfiak ti hány évesen "nyúltatok" meg?
Figyelt kérdés
2019. júl. 29. 23:54
1/7 anonim válasza:
Hát úgy 13 éves koromban nyúltam magamhoz először, ha jól emlékszem.
2/7 anonim válasza:
előző: nem hiszem hogy ezt kérdezte a kérdező :) én amúgy vagy 9-10 évesen kb.
3/7 anonim válasza:
Apám és öcsém is hetedikes korában nyáron nött rohadt sokat
5/7 anonim válasza:
Én még mostanában is növök, igaz, lassabban.
Úgy hetedikes koromtól kilencedikes koromig nőttem a legtöbbet.
19F
6/7 anonim válasza:
Én vagyok a kivétel, mert mindenki 13-14 évesen nyúlt meg, én meg csak 15-16-nál kezdtem. Sokáig azzal a tudattal éltem, hogy kicsike vagyok, mindig mindenhol én voltam a legkisebb, befértem a többiek hóna alá, aztán a végén kiderült, hogy csak későn érő fajta vagyok. Úgyhogy 182 cm lettem, ment is hamar a tornasor 2/3-a mögém :), csak sajnos addigra már el is ballagtunk. De én mindenben ilyen vagyok, tejfogak is évekkel később potyogtak, borotválkozni is évekkel később kellett. Meg nekem a szüleim is olyanok, hogy 20 évet letagadhatnának. Volt még egy gyerek az osztályban, aki hasonlóan későn nőtt meg, de a többi 30 nem, úgyhogy a többség ne nagyon reménykedjen ebben, mert ez ritka dolog...
7/7 anonim válasza:
16-17 évesen leginkább.
14 évesen 177 voltam, 15 évesen 183, 16 évesen 188, 17 évesen 197, 21 évesen 201 cm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!