Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Férfiak, fiúk. Mennyire...

Férfiak, fiúk. Mennyire zavaró ez?

Figyelt kérdés
Aprócska külső aranyerem van, ami nem fáj, nincs vele baj, csak éppen ott az a bőrdarabka... 2x műtöttek már és mindent kipróbáltam, de sajnos ujra kijön. Már úgy érzem, nem tudok mit tenni. Nem voltam még fiúval, mióta kijött újra pár hónapja, így egyelőre ebben nincs tapasztalatom (előtte pedig 2 barátom volt csak, de ugye ők nem látták sosem, mert akkor nem volt). Most ezen aggódom, hogy mi lesz, ha majd lesz valakim. Mennyire lenne zavaró szex közben vagy úgy alapjáraton is?
2018. máj. 16. 20:44
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Ez függ attól, hogy szeretnéd-e kipróbálni az anált,esetleg a popsi nyalást. Amennyiben nem, akkor nem zavaró.
2018. máj. 16. 20:47
 2/18 anonim ***** válasza:
nem zavaró! rengeteg fiunak is van ugyanilyen problémája. legfeljebb az anált hanyagoljátok majd. és ez egyáltalán nem zavaró szex közben!
2018. máj. 16. 20:48
 3/18 A kérdező kommentje:

Jajj nem, engem nem érdekel az anális szex egyáltalán.

Nagyon kedves tőletek ez a két válasz, köszönöm! Hát remélem más is így van ezzel, és nem "elkedvetlenítő dolog" lesz, ha esetleg észreveszi, mert sajnos engem ez szörnyen zavar és szégyenlem :( Bár most megnyugtattatok :)

2018. máj. 16. 21:08
 4/18 anonim ***** válasza:
Inkább gondolj arra, hogy mennyi szépet láthat meg benned egy fiú!
2018. máj. 16. 21:13
 5/18 anonim ***** válasza:

Ezt igazából hogyan kell elképzelni? :D

Csak mert nem volt még ilyennel tapasztalatom.

2018. máj. 16. 21:15
 6/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm. :)

Utolsónak: hát most ha már kiírtam ezt az érzést, félreteszem a szégyenérzetet, és leírom, de nem egy túl kellemes látvány... igazából olyan, mint valami kis "ráncos" bőrdarabka, ami a végbélnyílásból "kijön" valamennyire. Hála a jó istennek elég kicsi tényleg, viszont akkor is ott van és feltűnő szerintem. :/

2018. máj. 16. 21:26
 7/18 anonim ***** válasza:
Kicsit az mennyire? 1 cm? 2 mm?
2018. máj. 16. 21:43
 8/18 A kérdező kommentje:
Hát most így ránézésre fél cm sincs
2018. máj. 16. 21:50
 9/18 anonim ***** válasza:

Az nem sok... szerintem nem zavarna*...

Meg igazából nem ez lenne a meghatározó, sem kapcsolatban, sem szexkapcsolatban.

*De hogy őszinte legyek, ezt látva lehet teljesen őszintén eldönteni :D

2018. máj. 16. 21:57
 10/18 anonim válasza:
Bátran mondom hogy nem zavarna mások a prioritásaim
2018. máj. 16. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!