Férfiak, fiúk. Mennyire zavaró ez?
Figyelt kérdés
Aprócska külső aranyerem van, ami nem fáj, nincs vele baj, csak éppen ott az a bőrdarabka... 2x műtöttek már és mindent kipróbáltam, de sajnos ujra kijön. Már úgy érzem, nem tudok mit tenni. Nem voltam még fiúval, mióta kijött újra pár hónapja, így egyelőre ebben nincs tapasztalatom (előtte pedig 2 barátom volt csak, de ugye ők nem látták sosem, mert akkor nem volt). Most ezen aggódom, hogy mi lesz, ha majd lesz valakim. Mennyire lenne zavaró szex közben vagy úgy alapjáraton is?2018. máj. 16. 20:44
11/18 A kérdező kommentje:
Ja hát igen, persze :D Köszi :)
2018. máj. 16. 22:10
12/18 A kérdező kommentje:
Utolsónak is köszönöm szépen! :)
2018. máj. 16. 22:11
13/18 anonim válasza:
attól függ.
mert ha elkezdenélek pózokba rakni,meg rendezgetni és akkor e miatt jönne az-ezt nem,így nem-úgy nem-akkor lehet hogy nem lenne 2. eset,mert rosszul vagyok attól ha valaki a saját komplexusaival van elfoglalva.
a konkrét válasz előtt meg ezt látni kellene,hogy milyen szintű.
14/18 anonim válasza:
Igazán nincs okod aggódni, valószínűleg csak Te veszed észre, mert ráfókuszálsz. Szeretkezés közben egyébként sem szoktam elemezni a lány popójának bejáratát. :)
15/18 anonim válasza:
Amúgymeg, igen, tuti jobban zavaró lenne a miatta lévő gátlásosságod, mint, maga a "probléma". :).
16/18 anonim válasza:
Azt hiszem én már láttam ilyet.. igazából bőrszíne van ugye? Nem zavart.. meg sem ragadt rajta a szemem.. bár ezek szerint mégis elmentette az agyam. Lényeg, hogy felesleges ezen stresszelned..
17/18 anonim válasza:
Fontos, hogy sok vizet igyál, ne erőltesd a székelést, és időben menj el mindig WC-re. Ha nem megy a dolog, akkor érdemes egy kis sámlit, v valami ilyesmit odarakni, ezzel imitálni a (természetes) guggoló pózt. Így sokkal könnyebb lesz. Ha ezeket betartod, akkor az javíthat a helyzeten! :)
18/18 A kérdező kommentje:
Igen, bőrszínű.
Köszönöm szépen a válaszokat, és az utolsó kommentelő tanácsát is.:)
2018. máj. 22. 11:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!