Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Elkaphatta a gombás fertőzésemet?

Elkaphatta a gombás fertőzésemet?

Figyelt kérdés

Szexeltünk szombaton párommal, aztán később kiderült, hogy összeszedtem valamilyen gombás fertőzést.Eddig semmi baja nincsen, nem csinált vele semmit, van még esély rá, hogy elkapta tőlem? Esetleg mennyi ideig tud fertőzni, ha akár tünetmentes?

L

2018. okt. 24. 20:02
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Igen, elkaphatta. És a férfiaknál elég gyakori, hogy tünetmentesek, ha fertőzésük van.

Szóval fordulj orvoshoz és kérj a párod részére is kezelést!

2018. okt. 24. 20:09
 2/3 anonim ***** válasza:
A gombafertőzés a férfiakat elérheti, de gyakran nem okoz tüneteket. A nő fertőzése esetén kezelni kellene a férfit is, még ha nem is jelentek meg tünetek nála. Előfordulhat, hogy a kezelésed ellenére újra megfertőződsz, kvázi oda-vissza továbbadhatjátok egymásnak.
2018. okt. 24. 20:39
 3/3 anonim ***** válasza:
Meg tudom erősíteni, hogy el tudja kapni. Elég makacs tud lenni ez a gomba férfiaknál is. Nálunk csak az használt, hogy én is, a párom is, belsőleg (tablettával is) kezelve lettünk. Addig adogattuk oda-vissza. (Óvszer ellenére visszafertőződtünk!)
2018. okt. 25. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!