Ha véradásból kizártak rosszullét miatt, ami miatt nem sikerül a véradás, a kizárás mennyi ideig tart?
Figyelt kérdés
2010. júl. 10. 12:24
2/2 anonim válasza:
Szerintem próbálkozhatsz újra egy legközelebbi alkalommal,mert az,hogy valaki rosszul lesz véradás közben nem feltétlenül állandó jelenség.Függ attól mennyi folyadékot ittál,menyit ettél aznap,mennyi a vércukrod,a szervezeted milyen állapotban van épp,stb.Én ismerek olyan kb. 50-szeres véradót akinek sosem volt baja,51-edik alkalommal viszont elájult...
Úgyhogy szerintem a kizárás emiatt nem végleges,bár a véradás előtt kitöltendő kérdőíven szerepel a kérdés,hogy korábban zártak-e már ki valami miatt,de ha elmondod,hogy igen,mert rosszul lettél,szerintem max. jobban odafigyelnek rád a vér levételének ideje alatt.És ha esetleg újra rosszul lennél,akkor azt javasolják,hogy többé ne adj vért.
Üdv:25/L önkéntes véradó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!