Rosszullét a "fájdalomtól"? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Konkrétan olyan fájdalomra gondolok mint injekció és az ilyen szúrásos vágásos dolgok. Mikor érzéstelenítőt adtak 2x elájultam, vérvétel közben szintén. Van mikor már csak ezeknek a megemlítésekor is rosszul leszek és ájulás kerülget. Nem lehet ez ellen valamit tenni?2011. okt. 31. 09:41
1/1 anonim válasza:
Salynos vannak olyan emberek,akik írtóznak az ilyen dolgoktól.Nem maga a szórással/vágással járó fájdalom,hanem inkább a látvány és a tudat borzasztja el az embereket.Én szerencsére nem vagyok ilyen,viszont a nővérem halálosan retteg a vérvételtől és ő is pont úgy mint te,már a dolog puszta említésére elfehéredik.Volt egy osztálytársam,aki nagyon nem birta a vért,egyszer összetört egy poharat és egy picike vágás lett az ujján,amiből szivárgott a vér,amikor a csaj meglátta elájult.Szerintem az ilyen dolgokkal sajnos nem nagyon lehet mit kezdeni.Ez pont olyan mint amikor valakinek tériszonya van,vagy klausztrofóbiás.Szerencsére jó esetben nem kell gyakra vérvételre járni,ímikor meg mégis menned kell,akkor szólj előre a nővérnek,hogy hajlamos vagy a rosszullétre,így körültekintően fognak majd eljárni és elkerülheted az olyan baleseteket,hogy pl.elájulsz a folyosón és beütöd a fejed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!