Kórházban vagyok és már nagyon szexhiányom van mit csináljak? Lehet itt szexelni a párommal? Ha megtudjak mi lesz?
Már 1 hónapja vagyok itt. Nagyon nagyon hiányzik
23eves vagyok
Szülés után van 6 hét, ahol az egész méh a többszörösére nő és az egész felszíne egy seb, plusz a méhszáj teljesen kitágul. Nagyon nem összemérhető azzal, hogy 1 cm-re kitágítják a méhszájat és lekaparják a nyálkahártyát.
Ezer meg egy műszeres befejezést, terhességmegszakítást és eü. küretet csináltam, mindig 2 hetet mondok mindenkinek. Ahogy az összes kollégám is...
A 6 hét az nettó kicseszés.
Gondolom azt is mondta, hogy 3-6 hónapig ne próbálkozzatok mi? Pedig tanulmányok igazolják, hogy minél korábban teherbe esik valaki egy vetélés után, annál nagyobb az esélye, hogy a következő megmarad.
11
Próbálkozásnak 2 hónapot mondott, és/vagy 2 normális menszeszt. A neten írják a 3 hónapot mindenhol. Ezért úgy gondoltam,mi is 3 hónapot várunk. De ha te is doki vagy és szerinted lehet hamarabb,akkor nem várunk annyit. :)
#13:
Nehogy már bedőlj neki, persze, majd az igazi orvosok Gy.k.-ra írogatnak, mi? Gondolkozz!
Miért, szerinted az orvosok nem netezhetnek? Le vannak tiltva a gyakoriról, vagy mi?
De nem is az a téma most, hogy van-e orvosi diplomám vagy sem, ugyanis pont leszarom, hogy elhiszed vagy sem.
Ha az ember kicsit utána néz, és nem a begyöpösödött, elavult nézeteket hiszi el azonnal, rögtön talál megfelelő infót a neten.
Pl. rögtön egy abortuszklinika honlapjáról is lehet tájékozódni. Talán ott, ahol kifejezetten ezzel foglalkoznak, nem mondanak és írnak baromságot.
"Az abortuszt követő két napban a fertőzésveszély miatt kerülje a közösülést, a tampon használatát és az ülőfürdőt. Az, hogy a fenti tevékenységek bármelyike a második nap eltelte után is növelné a fertőzés kockázatát, nem bizonyított."
KETTŐ NAP. Szóval szerintem eléggé biztosra megyünk a két héttel.
" [link]
Itt kettő hetet írnak.
Gyakorlatilag egy külföldi oldalon sem írnak 6 hetet, de még 4-et sem. De persze, felőlem aztán ne szexeljen 6 hétig, nekem nem fáj.
Arról pedig, hogy vetélés után a minél hamarabbi teherbeesés javítja a kimenetelt:
Nem nekem kell mindent elhinni, csak nem kell automatikusan mindent készpénznek venni azért, mert "20 éve így volt".
Hagyd K., úgysem hiszik el, de nem is érdekel. Csak bosszantó, hogy gyakorin az a divat, hogy minden szarnak bedőlnek, de ha valaki értelmes kommentet ír, úgy, hogy még ért is a témához, azt mindenféle hazug szarnak kiáltják ki ahelyett, hogy utánanéznének kicsit a témának:D
De hát felőlem akkor senki se szexeljen egy műszeres befejezés után 6 hétig....
17
Azért ez kicsit erős volt. Én elhiszem, hogy orvos és örülök is, hogy itt is találni szakembert. Azért is írtam,hogy megfogadom a tanácsát. Jómagam is nővér vagyok, jelenleg onkohaematológián dolgozom. És ugyan anno tanultunk nőgyógyászatot,a missed ab-t csak érintőlegesen vettük. Amikor műtöttek valahogy amúgy sem az volt bennem, hogy eüs vagyok,hanem egy nő voltam,aki egyik nap még örült a babának másnap meg már közölték,hogy meghalt. Keserves volt. Szóval ne húzd fel magad a kételkedőkön, van itt olyan is,akinek felüdülés egy okos, szakmában tanult ember válaszát olvasni. Kedves dr, én azért köszönöm, hogy megnyugtattál. Amúgy a doki aki műtött is szakorvosjelölt és bevallom,az egyik legkedvesebb doki volt,akivel valaha találkoztam. Ez ritka manapság. Remélem te is ilyen vagy és ilyen is maradsz. Mert ilyenből kellene több. Kollégának is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!