Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Kórházban vagyok és már...

Kórházban vagyok és már nagyon szexhiányom van mit csináljak? Lehet itt szexelni a párommal? Ha megtudjak mi lesz?

Figyelt kérdés

Már 1 hónapja vagyok itt. Nagyon nagyon hiányzik

23eves vagyok

2019. jún. 5. 08:07
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
72%
Ezek szerint meggyógyultál. Menj haza!
2019. jún. 5. 08:14
 2/18 A kérdező kommentje:
Nem engednek haza
2019. jún. 5. 08:16
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Akkor bírd ki. Nem szexelhettek a kórházban. Nem arra való hely. Mi bajod van? Mármint miért tartanak bent,milyen osztályon vagy?
2019. jún. 5. 08:17
 4/18 anonim ***** válasza:
40%
Terkózd azt, hogy elmész sétálni! Menj haza, szexeljetek, menj vissza a kórházba!
2019. jún. 5. 08:22
 5/18 anonim ***** válasza:
96%

Adjatok még hülye tanácsokat..

Hétköznap mi le se nagyon engedjük a betegeket sétálni. Van egy napi rutin (vizitek, vizsgálatok, kezelések) amiknél a betegnek ott kell lennie. Ez orvostól is függ,hogy mikor ér rá. Ha meg pl.úgy megy le, hogy nem szól és mondjuk út közben töeténik valami baja, a beosztott nővér szívja meg, mert nem értik meg, hogy nem tudunk mindenre figyelni.

Ha egyszer beteg az ember és ott kell lenni, akkor ki kell bírni. Én spec. most 6 hétig nem szexelhetek.. (elhalt a terhességem és kaparásom volt). Nekem is rohadtul hiányzik,de van annyi iq-m, hogy betartom a szabályokat.

23 éves vagy. Ha hazaengednek annyit szexelhetsz amennyit bírsz. Addig meg tartsd be a szabályokat és viselkedj felnőttként.

2019. jún. 5. 08:29
 6/18 anonim ***** válasza:
0%
szexelj nyugodtan, nem törvénytelen kórházban dugni
2019. jún. 5. 08:35
 7/18 anonim ***** válasza:
46%
Pszichiátria zártosztály szagú a kérdés. Ott nem szoktak bírni a betegek az ösztönkésztetéseikkel...
2019. jún. 5. 12:18
 8/18 anonim ***** válasza:
14%

Nyilván nem lehet egy kórházban szexelni.

Ha jól vagy, akkor gondolom elengednek kimenőre. Ha meg annyira nem vagy jól, hogy kimehess, akkor bírd ki.

5. válaszadó: Milyen elvetemült nőgyógyász mondja azt, hogy egy elhalt terhesség miatti küret után 6 HÉTIG nem szabad szexelni? Atyavilág. Valami 70 éves mondta, mi?

2 hét alatt elmúlik a vérzés és bezáródik a nyakcsatorna. Felesleges magad 6 hétig kínozni, semmiféle orvosi indikációja nincs. Ez nem egy szülés volt, hanem gondolom egy első trimeszteres történet. Ha második trimeszterben volt, akkor mondjuk 4 hét. ...

2019. jún. 5. 17:54
 9/18 anonim ***** válasza:

5ös

Fiatal doki volt. Azt mondják, mivel teljesen lekaparták a méhnyálkahártyát így egy kiterjedt seb van ott ezert kell várni.10 napig véreztem is utána. Azt is mondták, hogy nagyobb a fertőzés kockázata ami meddőséghez vezethet. A neten is sok helyen 6 hét szerepel még első trimeszterben is. De jövő héten megyek kontrollra és ha minden rendben akkor mindenképp rákérdezek a szexre is. Nagyon nehezen bírom,de babát mégjobban szeretnénk így addig nem kockáztatunk. Egyébként 8 hetesen halt el, és a 13.héten mentem volna uh-ra,akkor derült ki, hogy hetek óta halott. Csak semmi jele nem volt. :(

2019. jún. 5. 18:48
 10/18 anonim ***** válasza:
Bocsi, a 8asnak írtam.:)
2019. jún. 5. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!