Mennyit szoktak elvárni egy aorta műbillentyű beültetéses műtétnél /nyílt szívműtét/?
Kétszáz a f. Szom!
Orvos vagyok, ne fizess SEMMIT! Nem kell!
Ez az orvos, aki ezt írta, engem is meglepett, számomra is pozitív. Vajon miért vélekedik így, mikor a betegeknek teljesen más a tapasztalatuk?
Nehéz kérdés ez amúgy és megértem, hogy ma már ez egy állandó téma. Én sosem adnék semennyit, de nem azért, mert nem érdemlik meg, hanem, mert inkább már afelé kellene menni ebben a dologban, hogy a paraszolvencia eltűnjön az emberek gondolkodásmódjából.
Pontosan azért viselkedek így amit te is leírtál kedves kérdező. Az a cél, hogy a hálapénz eltűnjön bűntethető legyen stb.
A hálapénz az orvosok egy szűk szeletének a biznisze. Főleg a sebészeké, nőgyógyászoké és közülük sem mindenkié, hanem a szocializmusban szocializálódott vén fa.oké már bocsánat a vulgaritásért. A belgyógyászok, radiológusok, pathológusok, háziorvosok, bőrgyógyászok, neurológusok szinte alig kapnak hálapénzt. A fiatalok pedig még úgy sem kapnak. A középkorúak is egyre kevésbé fogadják el. Nekünk nem a hálapénz az érdekünk hanem egy normális fizetés. Ennek a hálapénz csak gátját szabja.
Egyébként megműteni pénz ide, pénz oda éppen úgy fog, nincs különbség, egyszerűen nem tehetik meg, hogy nem. Ami különbség lehet az a kedvesség, de megsúgom, hogy pont a hálapénzes réteg az, aki előszeretettel magasról tesz a betegére, és a műtéten kívül minden munkát kioszt a rezidenseknek... Akkor miért is fizettek? Egy korrupt vén pénisz mosolyáért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!