Vercsii kérdése:
A műbillentyű műtét milyen?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 2 év múlva valszeg műbillentyűm lesz. Aki már át esett egy ilyen műtéten az eltudná nekem mondani hogy milyen most úgy élni, és milyen a műtét, meg ilyesmi!
Előre is köszönöm:)
#Szívműtét..
2013. júl. 17. 12:59
1/13 anonim válasza:
Sertés billentyűt nem választhatsz?
Igaz, hogy cserélni kell időnként, de nem kell vérhígítót szedned és nincs hangja sem. A műbillentyűnek van egy kattogó hangja, amit nehéz megszokni.
2/13 A kérdező kommentje:
Igazából az az érdekes hogy nem magyarul írták rá a papíromra hanem latinul.. és lefordítottam..és MŰbillentyű javasolt!.. na hát nem tudom.. igazából baj lenne ha nem ültetnék be? mert nem nagyon szeretném..
2013. júl. 17. 18:32
3/13 anonim válasza:
Meghalhatsz. Én rákérdeznék a sertésbillentyűre, igaz, hogy nem örök élet egy, kb 10 évente kell cserélni, de teljes életet élhetsz vele gyógyszerek nélkül.
4/13 A kérdező kommentje:
Ennyire súlyos lenne?:'( Bár a műtétbe is belehalhatnék. Egyébként most 13 éves vagyok:) és majd csak 15 évesen kell majd műteni!:/
2013. júl. 17. 22:19
5/13 anonim válasza:
Jó lenne tudni, mi a bajod. Mitrális prolapsus? Mert ha az súlyos, tönkremegy a szíved és belehalsz.
6/13 A kérdező kommentje:
Az egyik szívbillentyűm nem záródik teljesen csak negyedéig!.
2013. júl. 18. 10:07
7/13 A kérdező kommentje:
Egyébként az van ráírva a papírra:
Megállapított Diagnózis: A kéthegyű billentyű prolapsusa.
2013. júl. 18. 13:57
8/13 anonim válasza:
Visszaszivárog a vér a szívedbe, ha csak negyedéig záródik, igen veszélyes állapot hosszú távon, mert megvastagszik a szív fala, többet kell dolgoznia, ezt meg kell műteni. Rutinműtét ma már, de mégis csak egy szívműtétről beszélünk.
9/13 A kérdező kommentje:
Akkor miért nem mondták h müteni kell? mert csak a papírra van írva.
2013. júl. 18. 21:35
10/13 anonim válasza:
Akkor annyira csak nem súlyos, bár attól is függ, mennyi idős vagy, fiatal korban nem szokták műteni még, kivéve ha nem okoz nagyon súlyos tüneteket (szédülés, fájdalom, stb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!