Urológusnál mennyire divat kézfogás az orvossal?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 23. 19:39
1/7 anonim válasza:
Ha nyújtja a kezét, majd elfogadod, de egyébként ne nyúlkálj, nem illik: aki pozícióban van, az nyújtja a kezét (ha nyújtja), márpedig az orvos-beteg kapcsolatban az orvos van ebben a helyzetben.
2/7 anonim válasza:
Ahogy én tapasztaltam orvosoknál, szakrendelőben egyáltalán nem szokás, magánrendelőben igen. Legalább is ahol én voltam eddig (fogászat, nődoki) első alkalommal bemutatkozásnál volt kézfogás.
3/7 anonim válasza:
Utlsóval egyetértek.
Egy tb-s ellátáson nem szokták nyújtani a kezüket az orvosok, magánrendeléseken én is tapasztaltam.
De gondolom ott azért közvetlenebbek az orvosok, hogy a betegek érezzék, hogy foglalkoznak velük, és hogy meghallgatjék a problémájukat. Nekik is fontos, hogy a betegnek szimpatikus legyen az orvos, hogy jó tapasztalattal távzzanak, legközelebb is hozzá menjenek és ajánlják őket.
5/7 anonim válasza:
Bár néha nem annak tűnik, de a rendelők steril környezetek és az orvos valószínűleg nem egyszer mosott kezet aznap, hogy minél kevesebb baktérium és egyéb dolgok legyenek a kezükön, szóval szerintem ne erőltesd a kézfogást.
6/7 anonim válasza:
Opcionális. Inkább arra figyelj,hogy amikor a prosztatád vizsgálja hány kéz van a válladon😜
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!