Hogy illik menni a nőgyógyászhoz? Szőrteleníteni kell, mert ma ez divat, vagy így higiénikus?
Figyelt kérdés
2008. febr. 22. 18:59
1/10 anonim válasza:
Szerintem teljesen mindegy. Nem kötelező a szőrtelenítés, a doki meg úgyis meg fog vizsgálni, mert ez a kötelessége. De ha te úgy gondolod, hogy azért mégis jobb/szebb, akkor nyugodtan szőrteleníts.
2/10 anonim válasza:
Frissen fürödve illik. A többi már a te intimitásod, s semmi köze az orvonak, hogy befonod-e vagy leugrasztod a bundást! Vagy rózsaszínre fested vagy akármi. elhiheted, hogy nem fog szólni semmiért. Fürdeni illik.
3/10 anonim válasza:
Akár hiszed, akár nem, de egy időben nekem tényleg rózsaszínre volt festve a fanszőrzetem (illetve egy csík volt csak hagyva), és az orvos egy szót sem szólt rá, azt sem mondta, hogy mukk. A lényeg, hogy tényleg tisztálkodj előtte, mert azt úgy illik, meg úgy a normális.
4/10 anonim válasza:
nekem egy nőgyógyász azt mondta,hogy jobb,ha min. 6-7 óra eltelik az utolsó fürdéstől a vizsgálat előtt,hogy a nunit természetes környezetében találja,és ha estleg valamit el kell küldenie bakterológiai vizsgálatra,akkor pontos legyen az eredmény.Szörteleníteni,akkor teszed,ha akarod.Hidd el szülésnél lát elég szőrös nunit,mert akkora pocakkal nagy küzdés lenne.
6/10 anonim válasza:
Én amúgy is szőrtelenítek,de ha te nem akkor csak a doki miatt nem kell,neki tökmindegy a lényeg hogy tiszta legyél
7/10 anonim válasza:
A FÜRDÉS ELŐTTE ALAP. HA NAGYON NEM TUDOD ELDÖNTEI AKKOR ELÉG HA ALULRÓL LEHÚZOD.ÉS SZEXELNI SEM ILLIK 24 ÓRÁVAL ELŐTTE MERT FELBORÚL A HÜVELYFLÓRÁD ÉS HA KENETET VESZ MÁS LEHET AZ EREDMÉNY
8/10 anonim válasza:
A dokit nem érdekli hogy milyen a fanszőrzeted. Megvizsgál és kész. Látott ő már mindenfélét, szőkétől a feketéig, csupasztól a dzsungelesig.
9/10 anonim válasza:
Bocsi hogy Offolok, de szülés előtt csak a gátnál borotválnak.
A válaszom pedig: legyen olyan, mint szokott lenni.
10/10 anonim válasza:
Ma már nem is minden kórházban borotválnak szüés előtt...
nem tartják higénikusnak, mert a bortva ejtett apró vágások könnyen elfertőződhetnek. (Engem nem borotváltak, mondjuk nem is vágtak, de nem hiszem, hogy szülés közben előkapott volna bárki is egy borotvát miközben a babóca feje már majdnem kinn volt..... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!