Hinimini kérdése:
Megfázásra valami tipp? Megfáztam éa csak hétfőn tudok menni orvoshoz. Az orrom kegyetlenül be van dugulva és a torkom is fáj. És a csontjaim is.
Figyelt kérdés
2019. febr. 15. 17:06
1/8 A kérdező kommentje:
Ja ès van itthon Xilomare orr spray de semmit nem er mez is de azse nagyon 😓
2019. febr. 15. 17:08
2/8 anonim válasza:
Orrdugulásra nekem a Rhinospray plusz vált be.
Ezenkívül mindig tartok itthon torokfertőtlenítő szopogatót. Ha most beleestél a náthába (influenzába), nem fog egyik napról a másikra elmúlni.
Ezenkívül kérhetsz még a gyógyszertárban valamilyen multivitamint és immunerősítőt.
Meleg tea, ágynyugalom.
Jobbulást!
3/8 A kérdező kommentje:
Van itthol C-vitamin az jó?
2019. febr. 15. 17:32
4/8 szántóvető válasza:
van ez az inhalálás:forró sós víz fölé hajolsz és a takony sugárban lövell ki belőled,bele a tálba.én nagyon utáltam,talán ha 2x inhaláltam.de ha legyőzöd a halálfélelmed és kibírod ha leforrázod az arcod meg a szemeid forró gőzzel akkor próbáld ki.vagy fisherman's friend cukor valami strong változatban is jó.
5/8 anonim válasza:
Óh, én most lábalok ki belőle. 1 hétig szinte csak feküdni bírtam. Ami nekem használt, sok pihenés, Aspirin plus c, és tengervizes orrspray. Az orromból még mindig zöld váladék jön, de már jobban vagyok.
6/8 A kérdező kommentje:
En most algopirineztem le magam :D
2019. febr. 15. 19:56
7/8 anonim válasza:
Sós vízzel gargalizálj, az orrodba is jó sós vizet cseppenteni, nekem ez is segít orrdugulás ellen.
8/8 anonim válasza:
Gyömbértea (reszelt gyömbérrel), házi tyúkhúsleves (opcionálisan paprikával/chillivel), estére forró lábfürdő. Sok pihenés, dugult orra sósvizes orrpsray (amíg tart, addig nem nagyon kéne hagyni, hogy duguljon, hogy ne maradjon bent a baci/nyák).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!