Szerdan lesz altatasos gyomortukrozesem es nagyon tartok tole meg soha nem altattak es felek hogy nem kelek majd fel , tudom ez hulyeseg mert utana mar ugy sem erezne semmit az ember.
Meg magatol a tukrozestol is felek eleg morbid hogy alszom majd es kozben csovet dugnak le a torkomon de sajnos muszaj mar ez a beavatkozas annyira faj a gyomorszajamnal.
No para tök jó az altatás semmit nem érzel nem kell közbe szenvedni görcsölni.
2019. febr. 11. 09:40
2/7 anonim válasza:
Inkább altassanak, hidd el, így semmit nem fogsz érezni a gyomortükrözésnél. Engem már többször altattak. Annyi, hogy bevisznek a műtőbe, és a kapni fogsz előbb egy nyugtató injekciót ( én ettől csak idegesebb, feszültebb lettem) majd a vénádba szúrnak egy tűt, és oda adják a másik injekciót. Arra emlékszem, hogy a dokinak mondtam, hogy ébren vagyok még, ne műtsön, ő meg mondta, hogy ok, addig beszélget a többiekkel akik ott voltak. Utána se kép se hang. Az ébredés kellemetlenebb volt, mert ébren voltam amikor kihúzták a csövet. Nagyjából ennyi. Kicsit kába , fáradt az ember pár óráig még.
2019. febr. 11. 09:46
3/7 A kérdező kommentje:
Koszonom a megnyugtatast. Es a minta vetel az faj vagy ahonnan vesznek ott alakulhat ki fekely vagy verzes vagy barmi ? Mert ha mar tukrozest vegeznek el akkor nem lenne rossz egy allergia tesztet is csinalni.
2019. febr. 11. 10:53
4/7 anonim válasza:
2x altattak életemben. 1x infúzióval, 1x gázzal. Mindkettőnél amikor mondták hogy elkezdik, kb 5 másodpercig emlékszem még a történtekre. Aztan az ébresztesre. Persze utána mondtak hogy minden rendben...és én még kb 3-4 órát aludtam. Egesz nap szunyókáltam kb. Nem volt bennem félelem az altatást illetően, inkább csak a műtét kimenetele miatt, de minden rendben volt. A mimtavetelről nem tudok nyilatkozni, de azt gondolom hogy a tükrözes után max a torkod fákhat kicsit...mint egy megfázásnál.
2019. febr. 11. 13:10
5/7 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszotokat nagyon rendes emberek vagytok es nagyon megnyugtattatok.
2019. febr. 11. 20:57
6/7 anonim válasza:
Szia!
Majd számolj be a tapasztalatokról, légy szíves!
Kitartást és sok sikert!
2019. febr. 12. 22:29
7/7 A kérdező kommentje:
Szia
Ma megtortent a tukrozes bevallom nagyon feltem alig birtam kitolteni a papirokat ugy remegett a kezem de nagyon rendesek voltak az orvosok mind az altato mind a gasztro doktorno , meg elalvas elott nyugtattak , kaptam infuziot egy kanulon keresztul ami szerintem nyugtato volt aztan egy cerucalt mert hanyingerem volt az izgulastol a vernyomasom magas volt de miutan megnyugodtam valamilyen szinten oldalra fekudtem bekaptam a csutorat es vettem vagy 10 melylevegot a gazmaszkbol es mar keltettek is semmit nem ereztem es arra sem emlekszem hogy aludtam el egyik pillanatban meg nyitva volt a szemem masik pillanatban mar mondtak hogy jo reggelt 😁
Aki fel az inkabb altatasban menjen , kiderult sajnos hogy az egesz gyomrom es nyombelem gyulladt de talan meggyogyulok szigoru dietat irtak 15 perc utan amugy el is mentem mar a korhazbol kiserettel mert semennyire se voltam rosszul es nem is szedultem. Remelem tudtam segiteni neked en ezentul csak igy megyek tukrozesre ja es mintat is vettek de azt sem ereztem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!